Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
СуперА я якось позитивненько сприйняла, поржала)
Інвайт - просто добав водиА були такі..напої.. Юппі... Блін , забула
Аааааа...точно!!!!!! Були такі))))А ще були наліпки на футболки(праскою через ,,тряпочку''''з Брюс Лі....
Скільки футболок я перепортила)))))
Точно))))Інвайт - просто добав води
Аааааа...точно!!!!!! Були такі))))
А ще були наліпки на футболки(праскою через ,,тряпочку''''з Брюс Лі....
Скільки футболок я перепортила)))))
В інтернеті))))) але спідничка ламбада і джинси мальвіни у мене таки ще є)))))Де Ви берете ці раритетні речі?
Ой,... ЛАМБАДА..МММ)))))В інтернеті))))) але спідничка ламбада і джинси мальвіни у мене таки ще є)))))
А я была фанаткой сериала « Альф»)))Шось про моду неактивної, а давайте про кіно! Хто фанатів?
добро пожалооватть в семью )Привіт!
Оооо) моя любов назавжди, прибулець з Мельмака))))А я была фанаткой сериала « Альф»)))
Елен і друзі
А мені не дозволяли дивитися... Навіть, "Перші поцілунки" а воно ж для першокласниці, як Камасутра звучалоЕлен і друзі
Согласен полностью !!!Ребята привет у меня м1нит1р накрі2ся пи5у с ка2ечн141 нетбука кт1 мне м1нит1р 1бе6а2 п13арит0
а ввот не надо издеваться лучше поспррашай у корешей мож у кого на чердаке лежит моник гробСогласен полностью !!!
Мені не дозволяли дивитись "Анжеліка і король" а решту все більш-меньш)))))А мені не дозволяли дивитися... Навіть, "Перші поцілунки" а воно ж для першокласниці, як Камасутра звучало
Анжеліка-це божественно. Всією вулицею збиралися і грали в Анжеліку. Кіно в реаліМені не дозволяли дивитись "Анжеліка і король" а решту все більш-меньш)))))
Вы не любите котов?А я была фанаткой сериала « Альф»)))