Зона Отдыха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а ввот не надо издеваться лучше поспррашай у корешей мож у кого на чердаке лежит моник гроб
А шо тебе мешает самой не на форуме сидеть а поискать ?
Тем более ты сейчас пишешь про монитор, а ранее говорила, что у тебя материнка наипнулась ...
Тебя не поймёшь. Конкретнее нужно писать ... Например : подарите мне геймерский ноутбук :sarcastic:

Сегодня вечер Ностальжи))очень приятные воспоминания! Вспомнила и свои первые Мальвины, кросы найк привезенные папой с Польши, сериал Беверли Хиллс, Санта Барбара который шел годами)) первые сопельки в подушку под Таню Буланову)) челка с начесиком на выпускной)) какое было беззаботное время :luboff:

Сегодня вечер Ностальжи))очень приятные воспоминания! Вспомнила и свои первые Мальвины, кросы найк привезенные папой с Польши, сериал Беверли Хиллс, Санта Барбара который шел годами)) первые сопельки в подушку под Таню Буланову)) челка с начесиком на выпускной)) какое было беззаботное время :luboff:
І як хотілося пошвидше вирости....

А я згадала як на новий рік ми при любій погоді (чи заметіль, чи хуртовина) йли всією сім'єю до міської ялинки))))

А я згадала як на новий рік ми при любій погоді (чи заметіль, чи хуртовина) йли всією сім'єю до міської ялинки))))
Хаха, і ми цього року вирішили так зробити. Виїхали з дому-сніг ліпить, приїхали до ялинки-дощ пече. І ми як стиць-п**диць фотаємся. І ще штук десять таких йолопів

Хаха, і ми цього року вирішили так зробити. Виїхали з дому-сніг ліпить, приїхали до ялинки-дощ пече. І ми як стиць-п**диць фотаємся. І ще штук десять таких йолопів
Ну зато буде що згадати ща років 20)

А шо це тільки ми тут? Всі випивають в іншій темі? Може й нам бахнуть? Закусить?

Вкладення

• IMG_20200215_195401.webp
    IMG_20200215_195401.webp
    31 Кб · Перегляди: 20
  • Подобається
Реакції: Neo
А я пишу тут, а в наушниках наших на канале Zello слушаю)))) а они и пьют и поют )))и фото выставляют!

• Подобається
Реакції: Neo

Вкладення

• IMG_20200215_200051.webp
    IMG_20200215_200051.webp
    41 Кб · Перегляди: 20
А я пишу тут, а в наушниках наших на канале Zello слушаю)))) а они и пьют и поют )))и фото выставляют!
А я так и не поняла, как подключиться к каналу...или меня ещё не подключили.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі