Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я в дорозі. Зранку відкриваю ЗО і бачу незрозумілі пости в мій бік. Не зрозумів чому. Вечором поспілкуємось, коли буду не за кермом, а за "столом")))До тебе особисто ніяких!
Доброго ранку!))
Зверталася, особисто, як до створювача теми, щоби без образ))))
Висловила свою думку)))
Та ничего вы не пропустили. Опять непонятная ситуация, срач и бред. Добрый день.Я так не граю, я вічно пропускаю всі махачі, і вічно не в курсі...ну та ладно, менше з тим))
Привіт, любі зоненята)
Де і що сталось?Та ничего вы не пропустили. Опять непонятная ситуация, срач и бред. Добрый день.
Все буде добре! У кожногоз нас!!!!!Та ничего вы не пропустили. Опять непонятная ситуация, срач и бред. Добрый день.
А вы вчера не видели в теме Татьяны 40+.?Де і що сталось?
То було на інших сторінках, і певне в інший день)))Де і що сталось?
О, так то тама бунт????А вы вчера не видели в теме Татьяны 40+.?
Нічо, нічо.. скоро майскіє))) картоплю тре садитиГуцулка Ксеня, так продуктивно, поїли можна і поспати, поспати, можна і поїсти
Я туди не заходила. Не писала там. Тому і не в курсі.А вы вчера не видели в теме Татьяны 40+.?
Бо вам ще не 40 ????Я туди не заходила. Не писала там.
До картоплі мені ще..... ого го скількиНічо, нічо.. скоро майскіє))) картоплю тре садити
Я якраз ломаю мозги, що готувати...певне буде суп із топораГуцулка Ксеня, все как обычно. щас дедей тете на пару часов сдам, сходю в магаз, уборка и сломать моск шо слепить на ужин
Просто, не те направлення в мене. Я ж не в пошуках.Бо вам ще не 40 ????