Щоденник Знову влізла в яму

• Автор теми Автор теми MrCats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 4K
та они вроде и не сильно громкие. Могу конечно ошибаться
ну за весь час жодного дзвінка від них не було . А вот сьогодні беекредіт дзвонили питали коли я можу оплатити і все. Сказали тоді потім подзвоним

та они вроде и не сильно громкие. Могу конечно ошибаться
і саме дивне що більше ніхто не дзвонив, щось змінилось чи вони вирішили цього місяця зробити перерву

Доброго дня
Нажаль я знову влізла в це болото...
Почалось з того що в травні затримали зп і було трохи складно,бо мені треба кожного місяця по "вп" платити 1500 грн..
І зараз я можна сказати в жопі, тому хочу їх закрити, але як я не знаю і не знаю як правильно зробити, а мфо в мене 15 шт..
1) Smartiway тіло 17200 грн , треба було зробити оплату ще в 2.09 на суму 4к+ але зараз я в просрочці 6 днів. Особистий кабінет не заходжу не знаю що там робиться.
2) BeeCredit тіло 5000 грн , треба було зробити оплату 3.09 але затримали зп не було як зробити оплату 2100 , зараз в просрочці 5 днів. Не знаю що там зараз робиться в особистому кабінеті. Поки дзвінків не було.
3) Новий кредит тіло 4000 , просрочки немає завтра треба зробити оплату 1690 грн , але робила один раз оплату
4) Швидко гроші тіло 4500 , просрочки немає . 11.09 треба зробити оплату 945 грн ( робила дві оплати)
5) Top1 дали 4500 (а так було 6к мабуть з якимось комісіями) , поки немає просрочки
6) Егроші дали 10100 просрочки немає, платити 13.09 . Один раз вийшло так попала в просрочку на 4 днів або 5 , нікому не дзвонили крім мене . Поговорила менеджером оплатила по графіку який треба було ще тоді зробити, зараз непомню яка сума по графіку
7) CreditBox тіло 4800 , оплати треба до 19.09 просрочки немає, оплату робила разів два по 1400 грн
8) Monto тіло 1500 оплатити треба до 10.09 , просрочки немає
9) Mycredit тіло 1000 оплатити треба до 27.09 , просрочки немає
10) Easycash тіло 2500 оплатити треба до 13.09 , робилась одна оплата 3.75 грн по % просрочки немає
11) Tengo тіло 6800 оплатити треба 13.09, просрочки немає
12) Навсе тіло 9000 з % 14к+ робила пару оплат по 1650 , оплатити треба 13.09 , просрочки немає
13) Технофінанс дали 7000 а з комісією 8000+ оплатити треба 12.09 , просрочки немає
14) Фірмарка або фінмарка непомню дали 4000 а з комісією 5000+ , вчора робила оплату 2300 разом з комісією, оплату треба 22.09 просрочки немає
15) компанія на F не помню назви тіло 3000 поки просрочки немає , але по графіку платити 420.

Тому хочу зрозуміти як би правильно зробити мені, які закрити або які потім закрити. В просрочку не дуже хочу йти і в ігнор також, тому хочу якось закрити поки так як отримаю зп два рази в місяць.

Доброго дня
Нажаль я знову влізла в це болото...
Почалось з того що в травні затримали зп і було трохи складно,бо мені треба кожного місяця по "вп" платити 1500 грн..
І зараз я можна сказати в жопі, тому хочу їх закрити, але як я не знаю і не знаю як правильно зробити, а мфо в мене 15 шт..
1) Smartiway тіло 17200 грн , треба було зробити оплату ще в 2.09 на суму 4к+ але зараз я в просрочці 6 днів. Особистий кабінет не заходжу не знаю що там робиться.
2) BeeCredit тіло 5000 грн , треба було зробити оплату 3.09 але затримали зп не було як зробити оплату 2100 , зараз в просрочці 5 днів. Не знаю що там зараз робиться в особистому кабінеті. Поки дзвінків не було.
3) Новий кредит тіло 4000 , просрочки немає завтра треба зробити оплату 1690 грн , але робила один раз оплату
4) Швидко гроші тіло 4500 , просрочки немає . 11.09 треба зробити оплату 945 грн ( робила дві оплати)
5) Top1 дали 4500 (а так було 6к мабуть з якимось комісіями) , поки немає просрочки
6) Егроші дали 10100 просрочки немає, платити 13.09 . Один раз вийшло так попала в просрочку на 4 днів або 5 , нікому не дзвонили крім мене . Поговорила менеджером оплатила по графіку який треба було ще тоді зробити, зараз непомню яка сума по графіку
7) CreditBox тіло 4800 , оплати треба до 19.09 просрочки немає, оплату робила разів два по 1400 грн
8) Monto тіло 1500 оплатити треба до 10.09 , просрочки немає
9) Mycredit тіло 1000 оплатити треба до 27.09 , просрочки немає
10) Easycash тіло 2500 оплатити треба до 13.09 , робилась одна оплата 3.75 грн по % просрочки немає
11) Tengo тіло 6800 оплатити треба 13.09, просрочки немає
12) Навсе тіло 9000 з % 14к+ робила пару оплат по 1650 , оплатити треба 13.09 , просрочки немає
13) Технофінанс дали 7000 а з комісією 8000+ оплатити треба 12.09 , просрочки немає
14) Фірмарка або фінмарка непомню дали 4000 а з комісією 5000+ , вчора робила оплату 2300 разом з комісією, оплату треба 22.09 просрочки немає
15) компанія на F не помню назви тіло 3000 поки просрочки немає , але по графіку платити 420.

Тому хочу зрозуміти як би правильно зробити мені, які закрити або які потім закрити. В просрочку не дуже хочу йти і в ігнор також, тому хочу якось закрити поки так як отримаю зп два рази в місяць...
Якщо гасити, то так, щоб захоплювати тіло. Зменшіть кількість кредитів, якщо є можливість. Інші або під адекватні умови в реструктуризацію, або очікувати суду і там вже з адвокатом зменшувати суми стягнень.

Якщо гасити, то так, щоб захоплювати тіло. Зменшіть кількість кредитів, якщо є можливість. Інші або під адекватні умови в реструктуризацію, або очікувати суду і там вже з адвокатом зменшувати суми стягнень.
ну вже 6 мфо закрила , 2 плачу по 331 і 271 по платежам ( розбили через 10\15 днів) . Самий великий лишився навсе , топ1 і егроші по графіку плачу , але егроші в наступному місяці закрию . самі тихі це 4 контори там точно тількі тіло буде (новікредити ,фінберт , беекредіт і easycash)

А чому зменшувати суми а не оскаржувати отримання?

Якійсь дуже цікаві вони,а може таке робити новікредит або BeeCredit?
мені нові кредити обдзвонювати всіх родичів на перші дні, тому скоріш за все вони кошмарили…

з е гроші як у вас зараз? сильно надзвонюють рідним? домовились про щось?

ну вже 6 мфо закрила , 2 плачу по 331 і 271 по платежам ( розбили через 10\15 днів) . Самий великий лишився навсе , топ1 і егроші по графіку плачу , але егроші в наступному місяці закрию . самі тихі це 4 контори там точно тількі тіло буде (новікредити ,фінберт , беекредіт і easycash)
і також цікаво що у вас з топ 1 ? я з ними в просроці днів 20 , так само і у е грошей, чи турбують вони оточення якось?

А чому зменшувати суми а не оскаржувати отримання?
якщо кошти на рахунок позичальника не надходили, то оскаржувати отримання. В іншому разі - це провальна теорія. Та і аж так шахрайство, коли кредит людина не отримувала, двічі хіба в практиці було. Заява в поліцію. Далі самі з*ясували, на яку картку були надіслані кошти, далі кому вона належить

мені нові кредити обдзвонювати всіх родичів на перші дні, тому скоріш за все вони кошмарили…

з е гроші як у вас зараз? сильно надзвонюють рідним? домовились про щось?

і також цікаво що у вас з топ 1 ? я з ними в просроці днів 20 , так само і у е грошей, чи турбують вони оточення якось?
егроші один раз не взяла трубку дзвонили один раз татові , просто пропустила платіж . Я з ними не домовлялась просто плачу по графіку а там просто маленькі суми лишились по 1200 платити ,це спочатку були великі платежі а в кінці їх менше.
Странно в мене вони тихі нові кредити нікому не дзвонять тільки мені один раз в місяць і смс разів два за місяць

Ну шо є деякі хороші новини по закриттю декілька мфо. Позичила гроші на роботі у керівника, так шо-6 компаній
1)Технофінанс
2)Тенго
3) Smartiway
4) Швидко гроші
5) CreditBox
6)Фірмарка
Mycredit і Monto плачу по платежах 5 по 331 /7 по 271.42, навсе поки тихо, егроші також тихо але скоро зп до буду платити по графіку там не багато, егроші скоро закрию. Новий кредит і BeeCredit тихо поки що. Easycash один раз якийсь період дзвонять або нагадування в смс . Finbert в мене просрочка декілька днів ,но ні разу не дзвонили
на яких умовах закрили технофінанс і через скільки?

вони не дуже кошмарять , так один раз дзвонили
топ1 дуже довго балакають більш 2хв 🥱
на яких умовах закрили технофінанс і через скільки?

ну в мене термін був 5 днів я оплатила по графіку , потім затримка зп і було 12 днів але заплатила по графіку і потім вже закрила шоб не тянути далі

Тоді треба чекати,а який у вас термін??

Останнє редагування:
вони не дуже кошмарять , так один раз дзвонили
топ1 дуже довго балакають більш 2хв 🥱

ну в мене термін був 5 днів я оплатила по графіку , потім затримка зп і було 12 днів але заплатила по графіку і потім вже закрила шоб не тянути далі

Тоді треба чекати,а який у вас термін??
у мене термін вже 2-3 міс протермінування

та в мене і зараз є кошти закрити за 45, але не хочу за 45) до 40 — ще більш менш ок, вище - просто не хочу стільки платити
тоді забудьте потім самі вже клянчити будуть менше )

А в мене питання шо робити з навсе , просрочка 39 днів грозяться судом якщо я сьогодні не сплачу 13к шоб вернутись в графік
та в мене і зараз є кошти закрити за 45, але не хочу за 45) до 40 — ще більш менш ок, вище - просто не хочу стільки платити

Останнє редагування:
Майже новин немає
але нічого жити можна , вот тільки в пятницю 15 дзвінків і всі вони пусті , дзвонили і відключались сразу .
Хто це не знаю , в інтернеті дивилась по цім номерам (писалось шахраї )
Ну це вже таке , один раз дзвонили фінберт і нагадали про себе , два рази бот від укр кредит фін дзвонив
А також є питання якщо я заплатила всю суму по вп через який час закриють його ?

Новин майже ніяких нема
Но крч навсе дзвонили один раз татові тиждень назад і в пн один раз мені хочуть 25к поки пусті дзвінкі були (5 точно)
а сьогодні фінберт прислав смс типу вам знижка від загального боргу і якійсь номер ( просрочка 34 днів тіло 2950 , хочуть всього в особистому каб 9к+) поки один раз дзвонили . Через який час датуть за тіло?
---
майкредит і монто ,егроші і топ1 - плачу по графіку
всі остальні тихі - тількі нові прислали смс про борг і все

Не так часто пишу в щоденник , нема шо писати
по дзвонки тільки від навсе і більше ніхто
Навсе-хотять 26к термін вже 60 днів точно мож +\- 2-3 дня
нові і копія бее - хотять за 2 тіла шось там присилають про борг і нагадання про себе та більш нічого, термін вже 75+ днів точно , поки тихо
фінберт один раз дзвонили і все но термін майже 40 днів
--
май і монто плачу по частинам , там все ок
егроші лишилось два рази заплатити і закрити
так шо лишається топ1 але платити вже тільки грудні по графіку
easycash- тихо тільк смс про оплату
Вот така історія , а вп вже закрила - і до кінця дня відкрив всі рахунки з моїх карт , я аж забула шо в моно були кошти якійсь )))

Ніхто не дзвонить але якійсь київські номера +380443527710 , +380443527670, (+380443915237 -цей номер разів 4 дзвонив кожних 30 хв )- дивилась в інтернеті там пишуть шахраї або якійсю юристи або спам

Назад
Угорі