Знову колажі....просто жах....

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K

Ksenija

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
41
Бали
193
Ksenija не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вже емоційно не справляюся...знову колажі....це вже втретє....розсилка пopнo колажу з моєю фотографією і подруги по смт в якому проживаю(у вайбері просто деяким жителям)а також чоловіку подруги....скандал вдома,мої батьки шоковані....як це все пережити,двоє малих дітей,постійні мої сльози,а головне не знаю яка контора,чи колектори....хто надсилає...є тільки номер +380994978643

Я вже емоційно не справляюся...знову колажі....це вже втретє....розсилка ****** колажу з моєю фотографією і подруги по смт в якому проживаю(у вайбері просто деяким жителям)а також чоловіку подруги....скандал вдома,мої батьки шоковані....як це все пережити,двоє малих дітей,постійні мої сльози,а головне не знаю яка контора,чи колектори....хто надсилає...є тільки номер +380994978643
Это нужно пережить и смириться, к сожелению узнать кто именно вряд ли получиться, просто забейте на них. шлют коллажи, шлите всех в суд

Я вже емоційно не справляюся...знову колажі....це вже втретє....розсилка ****** колажу з моєю фотографією і подруги по смт в якому проживаю(у вайбері просто деяким жителям)а також чоловіку подруги....скандал вдома,мої батьки шоковані....як це все пережити,двоє малих дітей,постійні мої сльози,а головне не знаю яка контора,чи колектори....хто надсилає...є тільки номер +380994978643
Когда коллажи были у меня я вычеслила по сумме долга какая контора

Это нужно пережить и смириться, к сожелению узнать кто именно вряд ли получиться, просто забейте на них. шлют коллажи, шлите всех в суд
Якби ж то тільки на мене,а то ще подруга..чоловік її злий...

Когда коллажи были у меня я вычеслила по сумме долга какая контора
Ну так вони моєму чоловіку написали 58000 грн....уявлення не маю хто вже стільки нарахував.прострочки в мене пішли з листопада.....

Ну тогда да, можно прикинуть по канторах кто именно
Ну так вони моєму чоловіку написали 58000 грн....уявлення не маю хто вже стільки нарахував.прострочки в мене пішли з листопада.....
Если уж так сильно хотите узнать, по шастайте по кабинетах может найдете похожие суммы, или может на почту присылали письма с похожими суммами

Спокойствие сейчас самое главное. что случилось то случилось, вы уже ничего не измените

Спокойствие сейчас самое главное. что случилось то случилось, вы уже ничего не измените
А якщо не заспокоються і будуть продовжувати....

А де взяли Вашу фотографію? Не видалені сторінки? Тримайтеся! Це треба просто пережити.

А якщо не заспокоються і будуть продовжувати....
Обычно если не обращать внимания то должны успокоиться, хотя тут предугадать тяжело. сейчас карантин работы нет, и каждый прищавый малолетка хочет заработать по больше

Зараз сторінки закриті,та вони мабуть швидше підготувалися

У Вас їх, мабуть, багато якщо не знаєте хто?

Обычно если не обращать внимания то должны успокоиться, хотя тут предугадать тяжело. сейчас карантин работы нет, и каждый прищавый малолетка хочет заработать по больше
вже два рази ігнорувала...не заспокоїлися

У Вас їх, мабуть, багато якщо не знаєте хто?
Достатньо....назбирала пролонгаціями...
Увы только игнор. Платить в данном случаи думаю у вас желание отпало напрочь
Ви знаєте вже по різному починаю думати,коли рідних зачіпають

Могут е гроши,у них такие суммы.Если они у вас есть.

Достатньо....назбирала пролонгаціями...

Ви знаєте вже по різному починаю думати,коли рідних зачіпають
Дело конечно ваше. Решать вам. Но думаю уплатить 58к даже из тела 15к. считаю безумие

Назад
Угорі