Зніс ВНН від creditplusе. Які далі їх дії

• Автор теми Автор теми spartaque2307
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
Що тут думати. Хай на перуанський курорт їдуть

1683874027872.jpeg
цікава назва...це ж туди руський коробль ото поплив

У мене після зносу вп credit plus подав до суду,суд я програв бо навіть не знав про засідання,рішення побачив у дії,зараз блоковані всі рахунки із зп включно,в усих банках,а по вп відраховували 20%зп,поки зносив вирахували всю суму практично,яку тепер через суд потрібно в них забирать,а за рішенням суду виконавець знову списує кошти з карт,і всі рахунки на блокі,бува й таке,в кожного по різному...

У мене після зносу вп credit plus подав до суду,суд я програв бо навіть не знав про засідання,рішення побачив у дії,зараз блоковані всі рахунки із зп включно,в усих банках,а по вп відраховували 20%зп,поки зносив вирахували всю суму практично,яку тепер через суд потрібно в них забирать,а за рішенням суду виконавець знову списує кошти з карт,і всі рахунки на блокі,бува й таке,в кожного по різному...
Оскаржуйте рішення.
Скорішь за все, воно заочне і з цим не повинно бути проблем.

Ні,буду тільки заяву подавать до суду щоб рішення прислали в паперовій формі,самі нічого не прислали,в дії побачив
тоді у вас є всі можливості, щоб подати заяву про перегляд заочного рішення, і спробувати його скасувати.
відповідно, після скасування буде й закрито виконавче провадження

Назад
Угорі