Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Маri, ВІТАЮ)))))В тебе біла полоса в житті розпочалася. Нехай вона не закінчуються)))

Маri, с жиртрестом судились
Да,з Пепою
Маri, ВІТАЮ)))))В тебе біла полоса в житті розпочалася. Нехай вона не закінчуються)))
Вже,пора б,дякую.В мене цей місяць важкий був,так,як недавно чоловіку робили операцію,тепер малюк.Досить вже поганого.Я,вже до проблем з мфо настільки кам'янна,що думаю,що нехай би сам президент сказав,що йому звонили за мене,сам би розвернувся і втікав,або ,,вибач,, попросив

Да,з Пепою

Вже,пора б,дякую.В мене цей місяць важкий був,так,як недавно чоловіку робили операцію,тепер малюк.Досить вже поганого.Я,вже до проблем з мфо настільки кам'янна,що думаю,що нехай би сам президент сказав,що йому звонили за мене,сам би розвернувся і втікав,або ,,вибач,, попросив
Ми ,жінки ,які ті ... стойкие оловянные солдатики" )))
Все витримаємо і ще й посміємося))

Ми ,жінки ,які ті ... стойкие оловянные солдатики" )))
Все витримаємо і ще й посміємося))
Так,ми сильні!!!А,нас,так взагалі ці мфо,самі непідозрюючи,закалили.Так,що флаг їм в попу
Добре,добре!!!Чоловіки,теж сильні.Але жінки всеодно сильніші ? ?:cool:

Ураааа!!!! Поздоровляю!!!! З ким судились?
Фінфорси
Ураааа!!!! Поздоровляю!!!! З ким судились?

Як хлопик твій себе почуває?
Вже, краще,дякую!!!Чекаю понеділка,що покаже Ескате.Виснаженний,спить багато,іноді важко дихати,але не задихається.Їсть гарно!

Фінфорси

Вже, краще,дякую!!!Чекаю понеділка,що покаже Ескате.Виснаженний,спить багато,іноді важко дихати,але не задихається.Їсть гарно!
Ова! в мне теж вони є. гади ще ті. якщо припливуть до мене - можна буде звернутись за допомогою?
Фінфорси

Так їм і треба!!! Ти така молодець ?

Ова! в мне теж вони є. гади ще ті. якщо припливуть до мене - можна буде звернутись за допомогою?

Так їм і треба!!! Ти така молодець ?
Будь-ласка,звертайся.В мене мої теж,є,але поки мовчать.Чоловік вже два суди виграв,в тому місяці з Монеткою,вони на апеляцію не подали,подивимося,що буде з Фінфорсами

Будь-ласка,звертайся.В мене мої теж,є,але поки мовчать.Чоловік вже два суди виграв,в тому місяці з Монеткою,вони на апеляцію не подали,подивимося,що буде з Фінфорсами
Це чоловіка фінфорси, а твої мовчать. Зрозуміла. Не розумію логіки? чому когось трясуть як грушу, а до когось навіть не дзвонять(

Фінфорси

Хорошо что твоему сыночку лучше!!!! Пусть скорее поправляется!!!

Це чоловіка фінфорси, а твої мовчать. Зрозуміла. Не розумію логіки? чому когось трясуть як грушу, а до когось навіть не дзвонять(
Ще ,залежить наскільки у людини багато відкритої інформації.Ще поведінка людей яким телефонують .А головне наша реакція на все
Хорошо что твоему сыночку лучше!!!! Пусть скорее поправляется!!!
Спасибочки???
Урааааааааа!!!Тьомку виписують ,сьогодні!!!Я,вдячна ,Вам всім за підтримку,ще тиждень назад,я майже билася головою об стіну,а сьогодні найщасливіша людина у всьому світі!!!Бережіть своїх комашок і себе!!!Дай,Бог,щоб ми ніколи не хворіли. ? ?

Останнє редагування:
Назад
Угорі