Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
нЕсе МАрі воду, коромисло гнеться,
а її Русланчик, як барвінок в'ється,
я пісень не наю, шось тако я ляпну,
але товкачами чуть не збили шляпу...
Пиши!!!Але,вийде лікар і скаже:,,Заберіть свого хакера,бо,він нам взломав всю систему,,
Карочє, він там дасть їм просратися, я поняв.
Пиши!!!Але,вийде лікар і скаже:,,Заберіть свого хакера,бо,він нам взломав всю систему,,
Блін, ти за чоловіка, чи знов переживаєш, ну, псіхуєш.

нЕсе МАрі воду, коромисло гнеться,
а її Русланчик, як барвінок в'ється,
я пісень не наю, шось тако я ляпну,
але товкачами чуть не збили шляпу...

Карочє, він там дасть їм просратися, я поняв.
Маri, як справи? Ти трошки відпочила?
Все,як було.Поки майже невідомо,дихає краще,але аналізів ще немає,а Ескате пізніше зроблять.

Маri, коли мою малу забрали до реанімації, то місця собі не знаходив. Знав і лікарів і медсестер, але ж і знав чому не можна до відділення. Забрали о 23, а вже зранку сказали, що краще стало. Тримали до понеділка, бо чекали на лікарів (черговий не хотів/не міг/не мав права взяти відповідальність) та на аналізи. Відпустило тільки коли сказали, що дихає сама і рівно.
А в понеділок вже носилась коридорами лікарні як ненормальна))) виписали щоб дисципліну не підривала) від ляринготрахеїту не залишилось і сліду, хоча половина холодильника ліками була заставлена ще майже місяць))
Головне тримайся там і духом не падай)
Оффтоп
в дитячу реанімацію за сало навіть санітаркою не візьмуть) там знають свою справу)

Дай Бог!Дякую,люба.Як би не ,ви,я б мабуть рехнулася.
Я,йому намалювала смайлика ?
Всё обязательно будет хорошо! Дай Бог малышу скорейшего выздоровления! Если нужна помощь, пиши сразу! ?

Маri, солнышко ,все будет хорошо....
Смотри, сколько тебя людей поддерживают....
Киснуть нельзя!Ты у нас сильная!Артемчик скоро будет дома....

я ей тоже так говорю....
Я знаю что такое для мамы, когда ребёнок попадает в больницу.
Тоже опыт к сожалению был и не раз.
Для меня лично было большим стрессом смотреть на её переживания, чем тот факт, что дитё в больнице.
Иногда даже хотелось её отправить домой, бо мешала рационально и трезво думать и принимать решения.

Руслана уже пустили.....и Марина хоть поговорила с малым.....пока ждем .....
Да, теска, тоже говорила с ней по телефону. Возможно дообследуют и заведующий, который наконец то едит, как то прояснит ситуацию. Тем не менее, за деточку держим кулачки. Маri, ты бери родная себя в руки и не рыдай. Звони в любое время суток! И помни, твоя материнская любовь поможет ему побороть болезнь!!!

Дай Бог!Дякую,люба.Як би не ,ви,я б мабуть рехнулася.
Я,йому намалювала смайлика ?
Тримайся моя хороша!!!Все буде добре!!!!Ми с тобою!!!!! Якщо щось треба то пиши и звони!!!Ми ж не кинемо тебе!!!!!

Назад
Угорі