Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Тримайся, тобі зараз потрібно бути сильною! Все буде добре!

Тримайся.
Що лікарі кажуть
Нічого не кажуть.ска,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.
Комашечка ,це хто?
Мій синочок менший.

Маri, моя хороша. Тримайся... Не допускай непотрібних думок в голову.. Ти знаєш,що ми матері, пов'язані з дитиною...
Вір ,що все буде добре. Роби і їй такий посил.
Ми з тобою...!!!!

Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Здоров'я Вашому синочку! Все минеться і він одужає, тримайтеся!
Якщо потрібна допомога, пишіть.

Нічого не кажуть.****,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.

Мій синочок менший.
Скільки років?

Нічого не кажуть.****,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.

Мій синочок менший.
Якби наші депутати лікувались тут і медицина була нормальна, а так.
Тримайся. Як що щось пиши. Ми з тобою

В мене Перлик також на горло жаліється . Вчора не пустила в школу , сьогодні охрипла.... Температура 37,6...
Якось не по собі стало ((()
В мене Перлик також на горло жаліється . Вчора не пустила в школу , сьогодні охрипла.... Температура 37,6...
Якось не по собі стало (((

Назад
Угорі