Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У тебя что - то случилось?Страшно, сидіти під реанімацією?
Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімаціїУ тебя что - то случилось?
Що сталося?Страшно, сидіти під реанімацією?
Комашечка ,це хто?Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Как так?! Мари, что с дитем?Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Тримайся.Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Тримайся, тобі зараз потрібно бути сильною! Все буде добре!Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Нічого не кажуть.ска,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.Тримайся.
Що лікарі кажуть
Мій синочок менший.Комашечка ,це хто?
Здоров'я Вашому синочку! Все минеться і він одужає, тримайтеся!Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Здоровя міцного дитинці, вам мужності і сили духу!!!!Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Скільки років?Нічого не кажуть.****,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.
Мій синочок менший.
9Скільки років?
Якби наші депутати лікувались тут і медицина була нормальна, а так.Нічого не кажуть.****,наша медицина.Зранку ледь дозвонилася до сімейної,та сказала є черговий лікар.Я,подзвонила в швидку,сказали температура не висока і ходить,йдіть до чергового.
Мій синочок менший.
Задихатися почав,зараз під апаратом.cyku,навіть немає на вихідні ренгенолога,і аналізи завтра будуть.Просили ,лікаря,гроші пропонували,щоб на хвилинку дитину заспокоїтиКак так?! Мари, что с дитем?