Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Ще ,залежить наскільки у людини багато відкритої інформації.Ще поведінка людей яким телефонують .А головне наша реакція на все

Спасибочки???
Урааааааааа!!!Тьомку виписують ,сьогодні!!!Я,вдячна ,Вам всім за підтримку,ще тиждень назад,я майже билася головою об стіну,а сьогодні найщасливіша людина у всьому світі!!!Бережіть своїх комашок і себе!!!Дай,Бог,щоб ми ніколи не хворіли. ? ?
Супер.
Я так рада за вас!!!
Больше не болейте никогда!!!
Люблю вас!!!

Маri, прекрасная новость!!!Рада за вас!!!
Спасибочки,за поддержку,я уверенна,что не только мои молитвы нам помогли,но и вашы!!!Дай,Бог,что бы наши детки всегда были здоровы ?
Супер.
Я так рада за вас!!!
Больше не болейте никогда!!!
Люблю вас!!!
И,я вас всех очень люблю. ? ?

Спасибочки???
Урааааааааа!!!Тьомку виписують ,сьогодні!!!Я,вдячна ,Вам всім за підтримку,ще тиждень назад,я майже билася головою об стіну,а сьогодні найщасливіша людина у всьому світі!!!Бережіть своїх комашок і себе!!!Дай,Бог,щоб ми ніколи не хворіли. ? ?
:diska4:

Я,морально розклеїлася.Моя комашечка,розумашечка,яка вчора тільки шмаркала і горло боліло,зараз в реанімації
Тримайтеся... Моліться і Бог почує ваші молитви та пошле швидке одужання вашій дитинці.

Ще,не обіймаю,так,як чоловік з ним в лікарні лежав,я на роботі.Але після 16.00,обійму і розцілую.
І за нас всіх обійміть!!! Всі щиро переживали і молилися за нього. Більше ніколи не хворійте!!! ?

Ще ,залежить наскільки у людини багато відкритої інформації.Ще поведінка людей яким телефонують .А головне наша реакція на все

Спасибочки???
Прекрасна новина!!!!
Якщо писала йому записки ,збережи)))))
І купи йому найкращі смаколики))) і заслужив )))) наш маленький борець)))))
Обнімаю Вас)))
Він заслужив))) Т9)))

:ahaha:
Прекрасна новина!!!!
Якщо писала йому записки ,збережи)))))
І купи йому найкращі смаколики))) і заслужив )))) наш маленький борець)))))
Обнімаю Вас)))
Він заслужив))) Т9)))
Він,ще вчора казав:,,Мабуть ,ми з папою в туалет підемо ночувати:ahaha:,бо понасиляли ненормальних мамочок?Я,реально,зараз сама найщасливіша мілліонерша:scratch_one-s_head:??

Поздравляю от души?. Когда детки дома и здоровы - это и спокойно, и тепло, и весело, и это счастье.

Назад
Угорі