Знакомимся [Part-2]. Знакомства на антиколлекторе

• Автор теми Автор теми Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 533
  • Перегляди Перегляди 25K
Всем, добрый вечер, я Нео, из Одессы. А мне и ругаться не с кем, родных никого нет.)
Neo, в мене іх теж майже немає, а тепер взагалі напевно не має
jkate, от я вже про це і думала, не щастить мені в коханні. Але нічого, всеодно все сама вирішувала і викручувалась. Зараз головне щоб діти були здоровими, а там потихеньку все буде
да все у вас будет нормуль!и любовь и семья!

надо решать в первую очередь насущные проблемы а мфо оставить в покое!
хочу в карпаты от вас далеко?

Останнє редагування:
надо решать в первую очередь насущные проблемы а мфо оставить в покое!
хочу в карпаты от вас далеко?
МФО і є однією проблемою в житті. Більше на привелике щастя їх не маю

Satellite
так ви найщасливіша людина
МФО не проблема взагалі, до них на сніжинці (морозиться від них) і все
яка у вас проблема з МФО?
у мене три мфо, всі просрочені з березня квітня, +альфа банк (завдяки мфо) + агриколь +приват (просрочка місяць) звонили щойно, щоб на днюху свою заплатив 1800 з копійками, тіпа так вітають, до 8 числа нада 1000 альфі заплатить
до 25 агріколю 1500грн
з мфо вообще нема прабл

у меня Пумб 2400 кредит и 3800 карточка в месяц, Приват 600 в месяц карточка, Укрсиб 1200 кредит и 9000 карточка в месяц и мужа карточки - набегает 25000 в месяц платежей( + по людям должны.

YanaYana, мама здається потихеньку починає вірити що то шахраі із ними тільчи через суд потрібно боротися. Ну покищо домовилась малих на літо до неі, а сама на заробітки. Сказала що на поріг мене непустить всеодно. А тут у малоі такі хвороби, боюсь що передумає і не буде з ними
Да может всё обойдётся и деточка поправится?! Вы главное не опускайте руки, тем более детки не виноваты!!!

Скажете какой банк может дать 45 000 ..если есть кридиты в других банках,но прострочек нет по кредитам..

Я домохозяйка)))У меня двое деток ,муж работает на чернобыльской Аэс.

А я сама с Белорусии..И родители тоже))
Отец мой покойный Беларус и я по национальности беларуска Отец с Могилёвской области

YanaYana, дуже сподіваюсь, так як виявила на початку тяжкоі хвороби. Зараз боремось, здамо скоро аналізи і побачимо чи лікування допомагає. Якщо буду шукати інші лікарні та інших лікарів. Дуже вірю, що все буде добре і у мене і у всіх нас))

YanaYana, дуже сподіваюсь, так як виявила на початку тяжкоі хвороби. Зараз боремось, здамо скоро аналізи і побачимо чи лікування допомагає. Якщо буду шукати інші лікарні та інших лікарів. Дуже вірю, що все буде добре і у мене і у всіх нас))
Даже не сомневайтесь, это испытание и оно скоро закончится!! Может нужна будет помощь-обращайтесь))))

Всем привет!Меня зовут Р человек который прошёл семь кругов ада с мфо.Буду рад новым знакомствам,общению)

Назад
Угорі