Знакомимся [Part-2]. Знакомства на антиколлекторе

• Автор теми Автор теми Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 533
  • Перегляди Перегляди 25K
лично мне особо и не с кем общаться поэтому есть желание заводить новые знакомства!

вышли абсолютно все!знаю по себе!
у нас все полностью вышли)) даже родственники) зато как здорово) никому не нужно улыбаться сквозь зубы и можно говорить всё, что думаю о них. легче жить стало.

Давайте знайомитись)) Мене звати Оксана)) Люблю знайомитись з новими, цікавими людьми...
а вы откуда если не секрет?у вас на аватарке город указан на грузинском языке если не ошибаюсь!

сергій75, воно то так, але ж важко коли ти один на один з проблемами. А щей окрім мфо є інші проблеми і все разом -це жесть

jkate, це точно. Я себе до такого стану була довела, що аж згадувати не хочу. А з форумом потихенько все стає на своі місця і підтримку відчуваєш і порадять дійсно. Я вже без форума не можу))
Аналогічно. Якось спокійніше стало, але мандраж інколи пробирає.

@сергій75, воно то так, але ж важко коли ти один на один з проблемами. А щей окрім мфо є інші проблеми і все разом -це жесть
так не все отворачиваются, и благодаря форума действительно проблем з МФО и банками просто не стало, может и чересчур оптимист но я чувсвую так

YanaYana, воно то так, пересварилась з усіма. Чоловік покинув, мама теж відвернулась, добре що свекруха дозволила на дачі пожити покищо. А що далі не знаю, щей малеча почала хворіти не нажарт

YanaYana, воно то так, пересварилась з усіма. Чоловік покинув, мама теж відвернулась, добре що свекруха дозволила на дачі пожити покищо. А що далі не знаю, щей малеча почала хворіти не нажарт
Капец конечно, но Вы верьте, всё обязательно наладиться и мама поймёт, чтр зря Вас обидела! Всё будет ок, я узнавала, и ребёночку Вашему здоровья)

беда не приходит одна !я тоже практически в одно время попал с мфо потом остался без хорошей работы и еще 7месяцев болел в добавок!

Всем, добрый вечер, я Нео, из Одессы. А мне и ругаться не с кем, родных никого нет.)

jkate, як дізнався про проблеми, то сказав забиратись куди хочу. Зараз в процесі розлучення

ничего здоровье поправил! сейчас смотрю с перспективой на будущее и она есть надо просто все строить заново!

YanaYana, мама здається потихеньку починає вірити що то шахраі із ними тільчи через суд потрібно боротися. Ну покищо домовилась малих на літо до неі, а сама на заробітки. Сказала що на поріг мене непустить всеодно. А тут у малоі такі хвороби, боюсь що передумає і не буде з ними

Віка88, Співчуваю,але якщо він так зразу міг вас відпустити значить він вас і не кохав.Ми теж зараз з чоловіком часто сваримся але про розлучення мова ще поки не йде.Що буде далі.Жінки завжди стікіші до будь яких проблем.

Neo, в мене іх теж майже немає, а тепер взагалі напевно не має
jkate, от я вже про це і думала, не щастить мені в коханні. Але нічого, всеодно все сама вирішувала і викручувалась. Зараз головне щоб діти були здоровими, а там потихеньку все буде

Назад
Угорі