Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Там все дихати повинноХрапун купив мені термобілизну ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там все дихати повинноХрапун купив мені термобілизну ?
Ні... глюк форума![]()
Це тільки в мене??
?Киш протівнийПлов і дивування Храпуна, а ти чорнезною
лишаєшся
, бо на кухні не здивувала свого Храпуна
![]()
Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.?? Забагато як для плова
В мене сьогодні капусняк, шуба макарони і смажений хек
Там все дихає,не хвилюйтесяТам все дихати повинно. На Новий рік шапку і шкарпетки собі візьмеш. Голова і ноги основні органи. Почула
![]()
Валєрка зжер?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.
Миші ? ? ?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.
Їі кіцька сама лізе на Храпуна. Бачила ії здоровенну волохату кіцьку?Киш протівний
Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?Миші ? ? ?
Ніт?це може тобі в лічку кидалиЇі кіцька сама лізе на Храпуна. Бачила ії здоровенну волохату кіцькуна фото
![]()
Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
?Не трісне?
?????????Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?
Ніт?це може тобі в лічку кидали
Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?
?Не трісне?
Увімкнена гірлянда це просто шик, нині?Всім здрастє))![]()
Та п3дц 6ля... нарадуватись не можу... от мля готуюсь до нового року теж ска...Увімкнена гірлянда це просто шик, нині?
чому гола по хаті ходиш ЧорнобривкаВсім здрастє))![]()
знову на вихідних нап'єшся і Храпуна
якогось приголубиш
штучну ялинку вже нарядили чи на вихідних ? А мене+14 яка гола,
Гурток,,очумєлиє ручкі,,?Та п3дц 6ля... нарадуватись не можу... от мля готуюсь до нового року теж ска...
![]()
Як на мене,дуже?? А мене+14 яка гола,
![]()
?Чи не задовгі?
Ще рано.Prostomariia, Окальцованначому гола по хаті ходиш
вдінься,зима на дворі
Чорнобривказнову на вихідних нап'єшся і Храпуна
якогось приголубиш
DIVULYA, Алмазікштучну ялинку вже нарядили чи на вихідних
![]()
Козявки витягувати саме воно ?![]()
?Чи не задовгі?

Ага... теж не нарадуюсь.Гурток,,очумєлиє ручкі,,?
Та я укоротила трошки ?Гурток,,очумєлиє ручкі,,?
Як на мене,дуже?
Ще рано.
Пізніше буду це робити.
Козявки витягувати саме воно ?
Ага... теж не нарадуюсь.