Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
?? Забагато як для плова :beee:
В мене сьогодні капусняк, шуба макарони і смажений хек
Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.

Там все дихати повинно :mad:. На Новий рік шапку і шкарпетки собі візьмеш. Голова і ноги основні органи. Почула:rolleyes:
Там все дихає,не хвилюйтеся
Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.
Валєрка зжер?

Миші ? ? ?

Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?
Їі кіцька сама лізе на Храпуна. Бачила ії здоровенну волохату кіцьку :rolleyes: на фото:rolleyes:
Ніт?це може тобі в лічку кидали
Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?
?Не трісне?

Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?

Ніт?це може тобі в лічку кидали

Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?

?Не трісне?
?????????

Доброго ранку ?
IMG_20221201_230908.webp

Всим світла ?

Всім доброго ранку!?
Смачної кави!☕
І всім спокійного дня!

Prostomariia, Окальцованна :mamba:чому гола по хаті ходиш :rolleyes:вдінься,зима на дворі
Чорнобривка :медсестра:знову на вихідних нап'єшся і Храпуна :bb:якогось приголубиш:rolleyes:
DIVULYA, Алмазік :ангел:штучну ялинку вже нарядили чи на вихідних :rolleyes:

Та п3дц 6ля... нарадуватись не можу... от мля готуюсь до нового року теж ска...

Гурток,,очумєлиє ручкі,,?
? А мене+14 яка гола,
Переглянути вкладення 124235
?Чи не задовгі?
Як на мене,дуже?
Prostomariia, Окальцованна :mamba:чому гола по хаті ходиш :rolleyes:вдінься,зима на дворі

Чорнобривка :медсестра:знову на вихідних нап'єшся і Храпуна :bb:якогось приголубиш:rolleyes:
DIVULYA, Алмазік :ангел:штучну ялинку вже нарядили чи на вихідних :rolleyes:
Ще рано.
Пізніше буду це робити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі