Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Там все дихати повинноХрапун купив мені термобілизну ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там все дихати повинноХрапун купив мені термобілизну ?
Ні... глюк форумаПереглянути вкладення 124216
Це тільки в мене??
?Киш протівнийПлов і дивування Храпуна, а ти чорнезною
лишаєшся
, бо на кухні не здивувала свого Храпуна
![]()
Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.?? Забагато як для плова
В мене сьогодні капусняк, шуба макарони і смажений хек
Там все дихає,не хвилюйтесяТам все дихати повинно. На Новий рік шапку і шкарпетки собі візьмеш. Голова і ноги основні органи. Почула
![]()
Валєрка зжер?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.
Миші ? ? ?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
Зробила на днях вечером торт,думаю,нехай пропітається.Встаємо зранку-пів торта?.
Їі кіцька сама лізе на Храпуна. Бачила ії здоровенну волохату кіцьку?Киш протівний
Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?Миші ? ? ?
Ніт?це може тобі в лічку кидалиЇі кіцька сама лізе на Храпуна. Бачила ії здоровенну волохату кіцькуна фото
![]()
Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?Тут люди деякі не мають як приготувати,а ти хочеш ,щоб я тобі розписувала все, що готуємо.
?Не трісне?
?????????Ага?Омааа, не дочекатись ранку, уявляєш який любітєль сладкого?кіски йому мабуть мало було?
Ніт?це може тобі в лічку кидали
Канєшна треба писати, то я написала меню на тиждень, захочеться ще, хай готує?
?Не трісне?
Увімкнена гірлянда це просто шик, нині?Переглянути вкладення 124232Всім здрастє))
Та п3дц 6ля... нарадуватись не можу... от мля готуюсь до нового року теж ска...Увімкнена гірлянда це просто шик, нині?
чому гола по хаті ходиш ЧорнобривкаПереглянути вкладення 124232Всім здрастє))
знову на вихідних нап'єшся і Храпуна
якогось приголубиш
штучну ялинку вже нарядили чи на вихідних ? А мене+14 яка гола,
Гурток,,очумєлиє ручкі,,?Та п3дц 6ля... нарадуватись не можу... от мля готуюсь до нового року теж ска...
Як на мене,дуже?
Ще рано.Prostomariia, Окальцованначому гола по хаті ходиш
вдінься,зима на дворі
Чорнобривказнову на вихідних нап'єшся і Храпуна
якогось приголубиш
DIVULYA, Алмазікштучну ялинку вже нарядили чи на вихідних
![]()
Козявки витягувати саме воно ?Переглянути вкладення 124235
?Чи не задовгі?

Ага... теж не нарадуюсь.Гурток,,очумєлиє ручкі,,?
Та я укоротила трошки ?Гурток,,очумєлиє ручкі,,?
Як на мене,дуже?
Ще рано.
Пізніше буду це робити.
Козявки витягувати саме воно ?
Ага... теж не нарадуюсь.