Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О, пейджере, у меня на работе в тумбочке где-то еще валялись. Спектральный Анализ только что доделала, могу часов 5 покемаритьЛюдмила, вы ап чем ?
Шо там спектральный анализ? ?
Привет, я тут, на ночной!Хотела, вернее залетела поздороваться, поночниться, а тут никого,,, всеравно всех лю❤
Моя ж ты-трудяжечька???О, пейджере, у меня на работе в тумбочке где-то еще валялись. Спектральный Анализ только что доделала, могу часов 5 покемарить
Привет, я тут, на ночной!
Їм пофіг на просте населення, ніхто за нас не думає і ніколи не думав, добре як діти є які можуть допомогти батькам, ото єдине на що можна надіятисьЗнущання над людьми... от вони там реально не розуміють що це не смішно.
?Фууу який тиЯ ліпше ФАКс відправлю ??
Очєнь даже не фуФууу який ти
Висилай на Соборну... місто знаєшПереглянути вкладення 124147
Трішки солоденького вам в лєнту?

?Очєнь даже не фу![]()
![]()
Ніт, приїдь візьмиВисилай на Соборну... місто знаєш![]()
Шо за сміхуйочкі я не пойняв

???Ніт, приїдь візьми
Шо за сміхуйочкі я не пойняв![]()

???
Спасібо, але я пас... женат... ну пошті так сказать ???

Немає і у нас, аварійні відключення діють,прийшла додому немає роботи без світлаProstomariia, світло є?
Бо в нас вже немає?
В нас приліт.Місто без світла.Немає і у нас, аварійні відключення діють,прийшла додому немає роботи без світла
Я читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явивсяВ нас приліт.Місто без світла.
Да і в людей роботи через це немає...Я читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явився
?ВиродкиДа і в людей роботи через це немає...
Де той вже бумеранг??
Зп тоже без света(В нас приліт.Місто без світла.
Спал ?Я читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явився
Не поняла?де хлопи всі, Fox ep tvoy , Свобода , Сергій 555 шо за прогули? Пепа тоже тіпа ділова??
Привета, тут я єЯ читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явився
Не поняла?де хлопи всі, Fox ep tvoy , Свобода , Сергій 555 шо за прогули? Пепа тоже тіпа ділова??

?Зп тоже без света(
?Спал ?
Було б чудово аби вони притримувались інструкції?