Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хотела, вернее залетела поздороваться, поночниться, а тут никого,,, всеравно всех лю❤

Людмила, вы ап чем ?
Шо там спектральный анализ? ?
О, пейджере, у меня на работе в тумбочке где-то еще валялись. Спектральный Анализ только что доделала, могу часов 5 покемарить
Хотела, вернее залетела поздороваться, поночниться, а тут никого,,, всеравно всех лю❤
Привет, я тут, на ночной!

О, пейджере, у меня на работе в тумбочке где-то еще валялись. Спектральный Анализ только что доделала, могу часов 5 покемарить

Привет, я тут, на ночной!
Моя ж ты-трудяжечька???

Prostomariia, Окальцованна :mamba: вставай :clapping:новий день, нові можливості :music::metal:

Свобода, ?такий собі з тебе будильник, треба по іншому?
Знущання над людьми... от вони там реально не розуміють що це не смішно.
Їм пофіг на просте населення, ніхто за нас не думає і ніколи не думав, добре як діти є які можуть допомогти батькам, ото єдине на що можна надіятись
Я ліпше ФАКс відправлю ??
?Фууу який ти
Доброго ранку ?
IMG_20221123_085800.webp

Трішки солоденького вам в лєнту?

Останнє редагування:
Prostomariia, світло є?
Бо в нас вже немає?

В нас приліт.Місто без світла.
Зп тоже без света(
Я читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явився
Не поняла?де хлопи всі, Fox ep tvoy , Свобода , Сергій 555 шо за прогули? Пепа тоже тіпа ділова??
Спал ?

Я читала в тг, знову поки все відновиться, спонукають людей виїхати, в нас і зв'язку не було, ось з'явився
Не поняла?де хлопи всі, Fox ep tvoy , Свобода , Сергій 555 шо за прогули? Пепа тоже тіпа ділова??
Привета, тут я є :boast:
Як вони дістали...
IMG-fd0e158c6e7639f1d113908d3a49caba-V.webp

В когось є світло взагалі?

Останнє редагування:
Зп тоже без света(
?
?
Привета, тут я є
Як вони дістали...

Переглянути вкладення 124150
В когось є світло взагалі?
Було б чудово аби вони притримувались інструкції?
Немає?говорять ніби на добу відключення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі