Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Драстє, дітям підземелля ?Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
Аж очам не звично,що світло є???
Краще не треба, не люблю сопливихАж плакав?
Доброго ?Доброе утро всем![]()
Це канєшна весело))?Але уже напрягає))Драстє, дітям підземелля ?
Краще не треба, не люблю сопливих
Доброго ?
Угу, добре що хоч графік ввели, бо сидиш працюєш, бах і немає, коли і шо не понятно, моб зв'язку немає..надіюсь що все це скоро скінчиться ?Це канєшна весело))?Але уже напрягає))
От шалевка эта Света?Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
Я плачу без соплейДрастє, дітям підземелля ?
Краще не треба, не люблю сопливих
Доброго ?

Так і запишемо,бухає))?От шалевка эта Света?
Я плачу без соплейя ж мужик
![]()
В нас ці графіки міняються,як погода за вікном))Розраховуєш на один,а виключають як хочуть.Угу, добре що хоч графік ввели, бо сидиш працюєш, бах і немає, коли і шо не понятно, моб зв'язку немає..надіюсь що все це скоро скінчиться ?
От шалевка эта Света?
Я плачу без соплейя ж мужик
![]()

У тебя не тают твои шедеврыТак і запишемо,бухає))?
В нас ці графіки міняються,як погода за вікном))Розраховуєш на один,а виключають як хочуть.
І як тобі оце працювати в цих умовах? скільки морозильна тримає без світла?Так і запишемо,бухає))?
В нас ці графіки міняються,як погода за вікном))Розраховуєш на один,а виключають як хочуть.
Вези бабкі рефрежератор?У тебя не тают твои шедевры![]()
Мы даже мыслим одинаково ? Судьба етить колотить?І як тобі оце працювати в цих умовах? скільки морозильна тримає без світла?
Веди бабкі рефрежератор?
Так може він зі сміху ?Краще не треба, не люблю сопливих
?Мы даже мыслим одинаково ? Судьба етить колотить?
лягай спати мачомен?І так все на грані, ще й заробити не вдасться, хочеться кліпнути очима і жити як зазвичай ?Та с ценами на соляру пельмехи станут золотые? там в сам прицеп солярка заливается чтоб он холодил)
?Цить старий бо схватишТак може він зі сміху ?![]()
Дивись бо лак на ногтях облупиться ??Цить старий бо схватиш
Не указывай мне?лягай спати мачомен
?І так все на грані, ще й заробити не вдасться, хочеться кліпнути очима і жити як зазвичай ?
Дивись бо лак на ногтях облупиться ?
ніт?Главний по добиче грошей, я підтверджую?Не указывай мнеУ нас я главный?
?Та тебе зразу служить загребуть,Да конечно уже все это притомило мягко скажем. Мне вроде грех жаловаться и то зае… эта Европа уже,а дома делать нехер пока(
Да за@бутся) у меня своё виденье этого блядства,максимум в тёр обороне могу поучаствовать.ніт
?Главний по добиче грошей, я підтверджую?
?Та тебе зразу служить загребуть,
Він шо з рашкі??Та тебе зразу служить загребуть,

Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
2-7 років. Може в Європу, гаУгу, добре що хоч графік ввели, бо сидиш працюєш, бах і немає, коли і шо не понятно, моб зв'язку немає..надіюсь що все це скоро скінчиться ?
Если честно я х*р знает)) у меня хата выходит 2200 злотых без лепнины с позолотой? а на заводе зп сколько? 3000-3500? Я с зп в 2700 евреев толком отложить не могу? а если за 800-1000 работать так хрен знает как выживать?їзжай в Європу, подивишся як люди живуть. Побудеш пів року і більше ніколи не захочеш працювати в Україні. Почула
2-7 років. Може в Європу, гадоки годна ще
?Сиди ото там, держись за рульДа за@бутся) у меня своё виденье этого блядства,максимум в тёр обороне могу поучаствовать.
Та вже трошки потріпана?їзжай в Європу, подивишся як люди живуть. Побудеш пів року і більше ніколи не захочеш працювати в Україні. Почула
2-7 років. Може в Європу, гадоки годна ще
??Унас всих підряд гребуть, потім вертають бо не проходять по здоров'ю коли перевіряють в інших містахВін шо з рашкі?![]()
![]()