Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
Аж очам не звично,що світло є???

Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
Драстє, дітям підземелля ?
Краще не треба, не люблю сопливих
Доброе утро всем:bye:
Доброго ?

Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
От шалевка эта Света?
Драстє, дітям підземелля ?

Краще не треба, не люблю сопливих

Доброго ?
Я плачу без соплей:rolleyes: я ж мужик:bb:

От шалевка эта Света?

Я плачу без соплей:rolleyes: я ж мужик:bb:
Так і запишемо,бухає))?
Угу, добре що хоч графік ввели, бо сидиш працюєш, бах і немає, коли і шо не понятно, моб зв'язку немає..надіюсь що все це скоро скінчиться ?
В нас ці графіки міняються,як погода за вікном))Розраховуєш на один,а виключають як хочуть.

Останнє редагування:
Так і запишемо,бухає))?

В нас ці графіки міняються,як погода за вікном))Розраховуєш на один,а виключають як хочуть.
І як тобі оце працювати в цих умовах? скільки морозильна тримає без світла?
У тебя не тают твои шедевры :rolleyes:
Вези бабкі рефрежератор?

І як тобі оце працювати в цих умовах? скільки морозильна тримає без світла?

Веди бабкі рефрежератор?
Мы даже мыслим одинаково ? Судьба етить колотить?

Та с ценами на соляру пельмехи станут золотые? там в сам прицеп солярка заливается чтоб он холодил)

Мы даже мыслим одинаково ? Судьба етить колотить?
?:sarcastic:лягай спати мачомен
Та с ценами на соляру пельмехи станут золотые? там в сам прицеп солярка заливается чтоб он холодил)
?І так все на грані, ще й заробити не вдасться, хочеться кліпнути очима і жити як зазвичай ?
Так може він зі сміху ? :rolleyes:
?Цить старий бо схватиш

?:sarcastic:лягай спати мачомен

?І так все на грані, ще й заробити не вдасться, хочеться кліпнути очима і жити як зазвичай ?
Не указывай мне :rolleyes: У нас я главный?

Да конечно уже все это притомило мягко скажем. Мне вроде грех жаловаться и то зае… эта Европа уже,а дома делать нехер пока(

Дивись бо лак на ногтях облупиться ?
:blum1: ніт
Не указывай мне :rolleyes: У нас я главный?
?Главний по добиче грошей, я підтверджую?
Да конечно уже все это притомило мягко скажем. Мне вроде грех жаловаться и то зае… эта Европа уже,а дома делать нехер пока(
?Та тебе зразу служить загребуть,

Свєта вернулась ???
Всім здрастє))?
:rolleyes:їзжай в Європу, подивишся як люди живуть. Побудеш пів року і більше ніколи не захочеш працювати в Україні. Почула :rolleyes:
Угу, добре що хоч графік ввели, бо сидиш працюєш, бах і немає, коли і шо не понятно, моб зв'язку немає..надіюсь що все це скоро скінчиться ?
2-7 років. Може в Європу, га :rolleyes:доки годна ще

:rolleyes:їзжай в Європу, подивишся як люди живуть. Побудеш пів року і більше ніколи не захочеш працювати в Україні. Почула :rolleyes:

Если честно я х*р знает)) у меня хата выходит 2200 злотых без лепнины с позолотой? а на заводе зп сколько? 3000-3500? Я с зп в 2700 евреев толком отложить не могу? а если за 800-1000 работать так хрен знает как выживать?‍♂️

Да за@бутся) у меня своё виденье этого блядства,максимум в тёр обороне могу поучаствовать.
?Сиди ото там, держись за руль

Та вже трошки потріпана?
??Унас всих підряд гребуть, потім вертають бо не проходять по здоров'ю коли перевіряють в інших містах

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі