Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Навіть якщо номер не дійсний буде, є функція відновити його, ну в кс таке точно є, якщо принципово потрібен той номер, а ні купиш пакет за 120грн і буде тобі щастя
В мене той номер вже років 17, вайбер на нього працює
В тебе ловить Водафон?
Та канєшна :spiteful: В нас зараз раша сімки .але ж ми їх скоро викинем :)

В мене той номер вже років 17, вайбер на нього працює

Та канєшна :spiteful: В нас зараз раша сімки .але ж ми їх скоро викинем :)
Машка тобі вже сказала впринципі... але як тебе це парить - закачай додаток "Мій водафон" чи як він там зараз називається. При реєстрації тобі покаже чи номер активний.

Машка тобі вже сказала впринципі... але як тебе це парить - закачай додаток "Мій водафон" чи як він там зараз називається. При реєстрації тобі покаже чи номер активний.
В мене є додаток, але на раша інеті він не працює..

IMG_20221011_081405.webp
Здрастє ледацюги)☺️

Prostomariia, шо?)без лoxа і жизнь плоха?)Да хай подавляться тими 500грн.шоб їм на лікування пішли.
Тепер будеш знати.В мене колись племінниця так само попала.Я писала))
Так там дівчинка разом навчалась,і ума не хватило,перш позвонить,а не слать гроші.

Prostomariia, шо?)без лoxа і жизнь плоха?)Да хай подавляться тими 500грн.шоб їм на лікування пішли.
Так там дівчинка разом навчалась,і ума не хватило,перш позвонить,а не слать гроші.
Машка :pardon::smoke:

Та подумала що в реанімації ж чи до розмов, але ж тепер урок мені?
Там такі профі,так голову задурять,що ну їх.Напишеш, позвоню,так в лікарні "при смерті". Короче, шо сказать ? добре що храпун більш грошей не оставив))
?? :beee:
:punish:

Та ладно тобі... я теж років п'ять назад як наївняк і лохопедро попав на ОЛХ)))
Татові ноут в подарок купував)))
І теж 500 передплати відправив...хоча срак0ю відчував що мене зараз кинуть :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :rolleyes:

MilaS Люд,ти живеш в Харкові...
Зар.плати немає....тобі треба ШГ зараз?Після війни закриєш.Діло твоє....ШГ тіло будуть просити і потім.
А ти без грошей в такий час??

Махай,не махай а тижня два на сухпайку))?Пиво і рибку відправила.....)
? Дайте мені того шахрая за шию потримати ?
Та ладно тобі... я теж років п'ять назад як наївняк і лохопедро попав на ОЛХ)))
Татові ноут в подарок купував)))
І теж 500 передплати відправив...хоча срак0ю відчував що мене зараз кинуть :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :rolleyes:
:friends:братішка
MilaS Люд,ти живеш в Харкові...
Зар.плати немає....тобі треба ШГ зараз?Після війни закриєш.Діло твоє....ШГ тіло будуть просити і потім.
А ти без грошей в такий час??
? Краще б Людкі відправила я гроші

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі