Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?Ну ладно, вазвращаю,но пака карандашом запишу)))??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Ну ладно, вазвращаю,но пака карандашом запишу)))??
Ніт?у мене постільний режим)
І поверх 4)Нема сливи)))Така абрикоси)
робитиме після 40
лєнюх
Ще й сємки плюю?Так сємок захотілось,давно не їла.не мож чоловікам казати, що ти валяєшся на дівані і дивишся тєлєк, бо відразу ж думки, а що ж вона
робитиме після 40
. Краще кажи що вивчаєш іноземну мову чи вивчаєш попит споживачив у своєму районі для покращення бізнесу і конкуретно спроможності своєї "палатки". Почула
, бо виглядає, що Чорнобривка
лєнюх
![]()
Ще й сємки плюю?Так сємок захотілось,давно не їла.
на двір на сонце. Чи хоча б на балкон якщо сонце на твоїй стороні. Вітамін Dтвоєму волоссю піде на користь.У нас пасмурно)Угомонись)на двір на сонце. Чи хоча б на балкон якщо сонце на твоїй стороні. Вітамін Dтвоєму волоссю піде на користь.
До батьків їдьтам диньки є
, краще семків
![]()
ти хоч працюєш Лежні вмію робити....фляки не знаю.Лежні - смажені пиріжки з картоплі,в середині з капустою.А що це за фляки і лежні![]()
Лежні вмію робити....фляки не знаю.Лежні - смажені пиріжки з картоплі,в середині з капустою.
... і ти мовчала 
Навіщо ))) В мене ж є спеціально навчена людинаДід, фляки - густий суп з овочами і обов'язково з свинячим шлунком....погугли?

Prostomariia, Окальцованнати хоч працюєш
салати якісь законсервувала вже
. На поле полоти і жуки збирати на вихідних поїдеш
![]()

та канєшна, ну з роботою жопка канєшнаПирожки из картошки с капустой?Лежні вмію робити....фляки не знаю.Лежні - смажені пиріжки з картоплі,в середині з капустою.
Дід, фляки - густий суп з овочами і обов'язково з свинячим шлунком....погугли?
[/UWSL]Я по ходу тож багато пропустилаПирожки из картошки с капустой?
ПЕПА ?? там пельмени фаршированные макаронами ещё не появились[UWSL] а то я чето пропустил
[/UWSL]

Скажем так......капуста замотана в пюре і обсмажена.....але смачно??Пирожки из картошки с капустой?
ПЕПА ?? там пельмени фаршированные макаронами ещё не появились[UWSL] а то я чето пропустил
[/UWSL]
Зрази шоль??Скажем так......капуста замотана в пюре і обсмажена.....але смачно??
Я теж зрозуміла,що не все їла наше,українське.Я по ходу тож багато пропустила![]()
ЛежнI деревняЗрази шоль??
В нас в Україні це лежні.Правильно.Зрази шоль??
ЛежніЛежнI деревня![]()
то я,замотана в одіяло))Слава юпітеру хоч не флякаЛежніто я,замотана в одіяло))