Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
FB_IMG_1659678293805.webp

Ніт?у мене постільний режим)
І поверх 4)Нема сливи)))Така абрикоси)
:rolleyes:не мож чоловікам казати, що ти валяєшся на дівані і дивишся тєлєк, бо відразу ж думки, а що ж вона:медсестра:робитиме після 40:rolleyes:. Краще кажи що вивчаєш іноземну мову чи вивчаєш попит споживачив у своєму районі для покращення бізнесу і конкуретно спроможності своєї "палатки". Почула :rolleyes:, бо виглядає, що Чорнобривка :медсестра:лєнюх:wacko:

:rolleyes:не мож чоловікам казати, що ти валяєшся на дівані і дивишся тєлєк, бо відразу ж думки, а що ж вона:медсестра:робитиме після 40:rolleyes:. Краще кажи що вивчаєш іноземну мову чи вивчаєш попит споживачив у своєму районі для покращення бізнесу і конкуретно спроможності своєї "палатки". Почула :rolleyes:, бо виглядає, що Чорнобривка :медсестра:лєнюх:wacko:
Ще й сємки плюю?Так сємок захотілось,давно не їла.

Ще й сємки плюю?Так сємок захотілось,давно не їла.
:жена:на двір на сонце. Чи хоча б на балкон якщо сонце на твоїй стороні. Вітамін Dтвоєму волоссю піде на користь.
До батьків їдь :Dтам диньки є:D, краще семків:rolleyes:

Prostomariia, Окальцованна :mamba:ти хоч працюєш :rolleyes: салати якісь законсервувала вже :rolleyes:. На поле полоти і жуки збирати на вихідних поїдеш :rolleyes:

А що це за фляки і лежні :rolleyes::oops::oops:
Лежні вмію робити....фляки не знаю.Лежні - смажені пиріжки з картоплі,в середині з капустою.
Дід, фляки - густий суп з овочами і обов'язково з свинячим шлунком....погугли?

Останнє редагування:
Лежні вмію робити....фляки не знаю.Лежні - смажені пиріжки з картоплі,в середині з капустою.
:msdb:... і ти мовчала :oops::mamba:
Навіщо ))) В мене ж є спеціально навчена людина :sarcastic:

Пирожки из картошки с капустой?
ПЕПА ?? там пельмени фаршированные макаронами ещё не появились :rolleyes:[UWSL] а то я чето пропустил:sarcastic:[/UWSL]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі