Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
531520682.gif
:hahah:який дід в тебе бантік
Вчора вечером були??
Пожерла:beee:і на ніч непобоялась, де свобода ? щось Валєрка на тебе погано впливає

Праздники 1 июля​

IMG_20220624_160415_1.jpg

Яка красіва рулєчка а мене вийшла :очки:
вау, нужен рецепт, у меня в морозилке рулька лежит

Праздники 1 июля​

вау, нужен рецепт, у меня в морозилке рулька лежит
Людок, трохи понадрізала, і залила бутилкою темного аби постояла, потім натерла сіллю та перчиком, ну я загалом додавала ще паприку капчьону, бо я її люблю. І тушити, пиво я також туди додавала яке лишилось після маринаду, але воно пригорає, то ж можна й не лити, олійки і водички трошки аби тушилося, в мене було 180спочатку, а потім коли зарумянилось, можна додавати гарнір і тушити з годинку чи півтори. Краще пробувати, дуже смачно ?
Я печу все на просілікованому пергаменті, не підгорає і не драїти потім ті жаровні

Людок, трохи понадрізала, і залила бутилкою темного аби постояла, потім натерла сіллю та перчиком, ну я загалом додавала ще паприку капчьону, бо я її люблю. І тушити, пиво я також туди додавала яке лишилось після маринаду, але воно пригорає, то ж можна й не лити, олійки і водички трошки аби тушилося, в мене було 180спочатку, а потім коли зарумянилось, можна додавати гарнір і тушити з годинку чи півтори. Краще пробувати, дуже смачно ?
Я печу все на просілікованому пергаменті, не підгорає і не драїти потім ті жаровні
пива сколько? и при 180 часа 2 тушить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі