Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Праздники 8 июня​

Добрый день или уже почти вечер!

Какой праздник 9 июня?

• Международный день аккредитации
  • Международный день друзей
  • Международный день архивов
  • День пускания мыльных пузырей
  • День южноамериканского футбола
  • День Дональда Дака
  • День пирога с ревенем и клубникой
  • День принятия решений о скорейшем похудении
  • День назойливого солнечного луча
  • День поиска курортного романа
  • День прощания с былыми временами
  • День заботы о любимом коте
  • День откровений о том, что категорически не нравится в еде

Останнє редагування:
Ото трудяга? та я тоже працюю, та не хочу втрачати зв'язок з вами, тому намагаюсь заходити стабільно?
Так?мить ноги та лягать спать ?
Можеш і все помить?не тільки ноги)))
Ото трудяга? та я тоже працюю, та не хочу втрачати зв'язок з вами, тому намагаюсь заходити стабільно?
Так?мить ноги та лягать спать ?
В мене предінфарктне состояніє)Другий день гламурні хозяйки,пишуть що мої сирники розвалюються ???,і ми на пару готуємо я і вони) В мене норм,у них капец)?У нас цілий батл?))) Як важко бути в житті рукожопіком)

Можеш і все помить?не тільки ноги)))
?Та я купалась перед виходом на вулицю, економіяводи должна бути
В мене предінфарктне состояніє)Другий день гламурні хозяйки,пишуть що мої сирники розвалюються ???,і ми на пару готуємо я і вони) В мене норм,у них капец)?У нас цілий батл?))) Як важко бути в житті рукожопіком)
?Ото не скучно?не зрозуміла, купили і розвалюється, чи на кухні разом готуєте?

?Та я купалась перед виходом на вулицю, економіяводи должна бути

?Ото не скучно?не зрозуміла, купили і розвалюється, чи на кухні разом готуєте?
Вони у себе вдома,я на кухні)Короче,це кіно)Одна пише,я піджарила,розігріла духовку на 180 градусів поставила їх в духовку на 2 хв.І виключила)?Питаю,вийняли?А нащо?)?Пишу,хоча б для того щоб не згоріли)Бо духовка ще як мінімум 10 хв тримає температуру,а потім остиває))) Які вони всі тупі)Господи прости)Щоб жінка блін,не могла зробити сирники, позорище)))А корчать з себе,мама рідна)))Так винесли мозок)Що я тепер як чую,що купують сирники, виходжу і розказую як готувати)???

Вони у себе вдома,я на кухні)Короче,це кіно)Одна пише,я піджарила,розігріла духовку на 180 градусів поставила їх в духовку на 2 хв.І виключила)?Питаю,вийняли?А нащо?)?Пишу,хоча б для того щоб не згоріли)Бо духовка ще як мінімум 10 хв тримає температуру,а потім остиває))) Які вони всі тупі)Господи прости)Щоб жінка блін,не могла зробити сирники, позорище)))А корчать з себе,мама рідна)))Так винесли мозок)Що я тепер як чую,що купують сирники, виходжу і розказую як готувати)???
Хочеш, Свободу на них натравим??
Той дістане кого Хочеш ?
Та навіть якщо і розпались, то це на смак не впливає ?

Хочеш, Свободу на них натравим??
Той дістане кого Хочеш ?
Та навіть якщо і розпались, то це на смак не впливає ?
Я не розумію чого в мене не розпадаються,а в них да)))Скажу більше,вони теж не розуміють)???
Все,спати.Ну їх в пень)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі