Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
робити. Вже
. До п'ятниці Храпуну
чебурекі зробиш.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
робити. Вже
. До п'ятниці Храпуну
чебурекі зробиш.?Будет пленница?
?Важкий металА шо ще маєш в репертуарі?
Це тіпа "Іванушкі-інтернешнл"??Важкий метал
Киш?![]()
робити. Вже
. До п'ятниці Храпуну
чебурекі зробиш.
В Кёльн едь?
?Важкий метал
Це тіпа "Іванушкі-інтернешнл"?? ? ?
Руслана-"не стій під вікном"
Ашо ТАм,погода гарна? Чи робота де не треба працювати а платять??В Кёльн едь![]()
Там яРуслана-"не стій під вікном"
Ашо ТАм,погода гарна? Чи робота де не треба працювати а платять??

вилітаю
Дар речи пропалвилітаю
Де бабка твоя? Що ти там їй тг кинув що не заходе???
Праздники 8 июня
День сексуальных приключений на природе
... поліз я на черешню ???Акробат ?... поліз я на черешню ???
Ващето работала ?на відміну від декого)))вилітаю
Де бабка твоя? Що ти там їй тг кинув що не заходе???
Ото трудяга? та я тоже працюю, та не хочу втрачати зв'язок з вами, тому намагаюсь заходити стабільно?Ващето работала ?на відміну від декого)))
Можеш і все помить?не тільки ноги)))Ото трудяга? та я тоже працюю, та не хочу втрачати зв'язок з вами, тому намагаюсь заходити стабільно?
Так?мить ноги та лягать спать ?
В мене предінфарктне состояніє)Другий день гламурні хозяйки,пишуть що мої сирники розвалюються ???,і ми на пару готуємо я і вони) В мене норм,у них капец)?У нас цілий батл?))) Як важко бути в житті рукожопіком)Ото трудяга? та я тоже працюю, та не хочу втрачати зв'язок з вами, тому намагаюсь заходити стабільно?
Так?мить ноги та лягать спать ?
?Та я купалась перед виходом на вулицю, економіяводи должна бутиМожеш і все помить?не тільки ноги)))
?Ото не скучно?не зрозуміла, купили і розвалюється, чи на кухні разом готуєте?В мене предінфарктне состояніє)Другий день гламурні хозяйки,пишуть що мої сирники розвалюються ???,і ми на пару готуємо я і вони) В мене норм,у них капец)?У нас цілий батл?))) Як важко бути в житті рукожопіком)
Вони у себе вдома,я на кухні)Короче,це кіно)Одна пише,я піджарила,розігріла духовку на 180 градусів поставила їх в духовку на 2 хв.І виключила)?Питаю,вийняли?А нащо?)?Пишу,хоча б для того щоб не згоріли)Бо духовка ще як мінімум 10 хв тримає температуру,а потім остиває))) Які вони всі тупі)Господи прости)Щоб жінка блін,не могла зробити сирники, позорище)))А корчать з себе,мама рідна)))Так винесли мозок)Що я тепер як чую,що купують сирники, виходжу і розказую як готувати)????Та я купалась перед виходом на вулицю, економіяводи должна бути
?Ото не скучно?не зрозуміла, купили і розвалюється, чи на кухні разом готуєте?
Хочеш, Свободу на них натравим??Вони у себе вдома,я на кухні)Короче,це кіно)Одна пише,я піджарила,розігріла духовку на 180 градусів поставила їх в духовку на 2 хв.І виключила)?Питаю,вийняли?А нащо?)?Пишу,хоча б для того щоб не згоріли)Бо духовка ще як мінімум 10 хв тримає температуру,а потім остиває))) Які вони всі тупі)Господи прости)Щоб жінка блін,не могла зробити сирники, позорище)))А корчать з себе,мама рідна)))Так винесли мозок)Що я тепер як чую,що купують сирники, виходжу і розказую як готувати)???
Я не розумію чого в мене не розпадаються,а в них да)))Скажу більше,вони теж не розуміють)???Хочеш, Свободу на них натравим??
Той дістане кого Хочеш ?
Та навіть якщо і розпались, то це на смак не впливає ?