Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хачапурі :rolleyes: хотіла ти:mamba: а храпун:bb:захоче домашню солодку випічку. Думай ???

Кожні 5 днів балувати себе солодким погано ?. Трябо ваги пошукати, бо 7 місяців вже не важився?може поповнів і навіть тебе догнав ?
Ти мене перегнав у класі 10-му??

Дивись як все знає?
Угу ... майже... каш практично не їм, узвар не пам'ятаю коли пив, пампушки теж не можу пригадати... Ото хіба борщ з підчеревиною - тут в дюрочку :lol:
Завтра на обід?лапша з овочами,кунжутом в соєвому соусі і мітболи з телятини)))??а не окрошка?
:yes2::yes2:..... :blum1::sarcastic:

Угу ... майже... каш практично не їм, узвар не пам'ятаю коли пив, пампушки теж не можу пригадати... Ото хіба борщ з підчеревиною - тут в дюрочку :lol:
:blum1: IMG_20220503_112725.webp

Хачапурі :rolleyes: хотіла ти:mamba: а храпун:bb:захоче домашню солодку випічку. Думай ???
? Мабуть і хачапур не буде, храпун буде працювати?я мівини запарю?? і всьо
Кожні 5 днів балувати себе солодким погано ?. Трябо ваги пошукати, бо 7 місяців вже не важився?може поповнів і навіть тебе догнав ?
?Та там вже центнер точно
Ти баба діда????????
? :punish: шо це за слово ти до мене примінила
?Ну ти глянь, ще й не все їсть.

Останнє редагування:
ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра: ранок добрий :thank_you:заплітай косу і на працю:preved:, вона чекає саме на тебе :good:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі