Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хотіла хачапурі зробити?це максимум

Ану дай йому просраться??
А нє)?Возомнив себе тут великим надзирателем,всіма командує,а само нічого не вміє.Таке не проходе.Нада воспитувать)?розслабив батони))

???Так , це як доповнення до порції відбивних з гречкою ?
А можно просто три відбивних без гречкі і бур'яну ? ???
Дід звик жерти борщ з пампушками та кашу з підчеревиною та яйцями, і запивати узваром з пирогами
:blum1: :boast::boast:

:beee:вітаміни?)дєрєвня)))?
Оце вітаміни ???а не твій бур'ян... село в спартівках :blum1::blum1:??

1651776805868.webp

А нє)?Возомнив себе тут великим надзирателем,всіма командує,а само нічого не вміє.Таке не проходе.Нада воспитувать)?розслабив батони))
Хочу налисники з сиром 5 штук і кефір :ups:. Був в магазині і не купив творожника, хоча секунд 10 стояв біля нього :sorry:
Батони свої дійсно розлабив:smoke:. А твої батони Чорнобривочка:медсестра:я б хорошенько б напрягнув :msdb:пльоточкою:thank_you:

Хочу налисники з сиром 5 штук і кефір :ups:. Був в магазині і не купив творожника, хоча секунд 10 стояв біля нього :sorry:
Батони свої дійсно розлабив:smoke:. А твої батони Чорнобривочка:медсестра:я б хорошенько б напрягнув :msdb:пльоточкою:thank_you:
Бо за жлобив гроші)?Можна і в кафе сходити і з'їсти) Аааа,ти ж жлоб)Сиди голодний ? А мої батони,хіба у ві сні)))?

Хотіла хачапурі зробити?це максимум

Ану дай йому просраться??
Хачапурі :rolleyes: хотіла ти:mamba: а храпун:bb:захоче домашню солодку випічку. Думай ???
Бо за жлобив гроші)?Можна і в кафе сходити і з'їсти) Аааа,ти ж жлоб)Сиди голодний ? А мої батони,хіба у ві сні)))?
Кожні 5 днів балувати себе солодким погано ?. Трябо ваги пошукати, бо 7 місяців вже не важився?може поповнів і навіть тебе догнав ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі