Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тільки з роботи прийшов

СкажиОт хівря?? шо там, порядок?
шпіонка яка. Уматала як незамітно
. Хоч раз у місяць. Бо втече до неї Там холодно?
ніт зварю полуфабрикатів і на тому баста??Та куди він дінеться, картка його в мене зарплатна??? і доступ до приват 24 в мене?все схваченоСкажишпіонка яка. Уматала як незамітно
. Правильно, нехай трохи підпрацює, бо клієнти почали вже відвикати від продукції...
Питай їі як вона роби Чоловічу Рафаеллу(пельмені) - і роби також свому Храпуну. Хоч раз у місяць. Бо втече до неї
![]()
Безпроиграшная стратегия?ніт зварю полуфабрикатів і на тому баста
??Та куди він дінеться, картка його в мене зарплатна??? і доступ до приват 24 в мене?все схвачено
Подружки всі виїхали??Все добре.Єдине що не врахувала,що ночувати самій страшнувато?Але нічого,звикну.А так тиша,спокій.Тільки що малолюдно,і магазини в основному до 18 працюють,а так все уже відчинено.
Та да.Тільки Тані чоловік тут є,по "сусідству"???Я ржала сьогодні,кажу Саша,якщо почнуть бахкати,щоб прибіг до мене)??В будинку майже всі є.Принаймні на моєму поверсі всі сусіди на місці.Подружки всі виїхали??
Правильно ?Та да.Тільки Тані чоловік тут є,по "сусідству"???Я ржала сьогодні,кажу Саша,якщо почнуть бахкати,щоб прибіг до мене)??В будинку майже всі є.Принаймні на моєму поверсі всі сусіди на місці.
Цікаво,через скільки Таня приїде з Німеччини ???Треба буде її "підбадьорити"??Правильно ?
Саша пішов в магазин по пітардиТа да.Тільки Тані чоловік тут є,по "сусідству"???Я ржала сьогодні,кажу Саша,якщо почнуть бахкати,щоб прибіг до мене)??В будинку майже всі є.Принаймні на моєму поверсі всі сусіди на місці.
Нічого подібного.Ненада ля ля)?Саша пішов в магазин по пітарди
? ? ?
Наівна))Нічого подібного.Ненада ля ля)?
Вони в нього є??,да?Нічого подібного.Ненада ля ля)?
Там пояс вірності на кодовому замку)?Но мать можна по драконить)?Зараз напишу,що тривога,попросила щоб Сашко прийшов)Завтра приїде ???Наівна))
Жінці нерви такі робити?Там пояс вірності на кодовому замку)?Но мать можна по драконить)?Зараз напишу,що тривога,попросила щоб Сашко прийшов)Завтра приїде ???
А чьо вона там прохлаждається?Хай додому їде?Уже веселіше буде)Будемо бігати друг до друга?Жінці нерви такі робити?
Тоді роби?А чьо вона там прохлаждається?Хай додому їде?Уже веселіше буде)Будемо бігати друг до друга?
Я ще за нею не за скучала)?Тоді роби?