Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Свобода, я працюю.А от ти йди гуляй:beee::punish:
:black_eye:тільки з роботи прийшов:кофе:
На тебе чекає ванна :Dі твоє двоспальне ліжко ?-незатримуйся довго :diska4:
От хівря?? шо там, порядок?
Скажи :big_boss:шпіонка яка. Уматала як незамітно:cool:. Правильно, нехай трохи підпрацює, бо клієнти почали вже відвикати від продукції...
Питай їі як вона роби Чоловічу Рафаеллу(пельмені) - і роби також свому Храпуну :bb:. Хоч раз у місяць. Бо втече до неї :D

Останнє редагування:
Працюй :msdb:не відволікайся. Сьогодні в 24:00 отбой:lazy:, в 6:00 підйом :D

Окальцованна :mamba: придеш додому зробиш салат і картоплю звариш, почула :rolleyes:
Dusha? Білочка :ups2:гуляти з царем :пионер:
DIVULYA ? Алмазік :очки:роби що хочеш ?не слухняна :msdb:дівка
:hahah: ніт зварю полуфабрикатів і на тому баста
Скажи :big_boss:шпіонка яка. Уматала як незамітно:cool:. Правильно, нехай трохи підпрацює, бо клієнти почали вже відвикати від продукції...
Питай їі як вона роби Чоловічу Рафаеллу(пельмені) - і роби також свому Храпуну :bb:. Хоч раз у місяць. Бо втече до неї :D
??Та куди він дінеться, картка його в мене зарплатна??? і доступ до приват 24 в мене?все схвачено

Все добре.Єдине що не врахувала,що ночувати самій страшнувато?Але нічого,звикну.А так тиша,спокій.Тільки що малолюдно,і магазини в основному до 18 працюють,а так все уже відчинено.

Все добре.Єдине що не врахувала,що ночувати самій страшнувато?Але нічого,звикну.А так тиша,спокій.Тільки що малолюдно,і магазини в основному до 18 працюють,а так все уже відчинено.
Подружки всі виїхали??

Подружки всі виїхали??
Та да.Тільки Тані чоловік тут є,по "сусідству"???Я ржала сьогодні,кажу Саша,якщо почнуть бахкати,щоб прибіг до мене)??В будинку майже всі є.Принаймні на моєму поверсі всі сусіди на місці.

Та да.Тільки Тані чоловік тут є,по "сусідству"???Я ржала сьогодні,кажу Саша,якщо почнуть бахкати,щоб прибіг до мене)??В будинку майже всі є.Принаймні на моєму поверсі всі сусіди на місці.
Правильно ?

Саша пішов в магазин по пітарди
? ? ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі