Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
FB_IMG_1643448291495.webp

5 апреля
День избавления от собственных страхов
День гордой феминистки
Международный день спонтанных сюрпризов
День незапланированной трезвости
День многодетной матери
День изучения карты дорог
День «рискни»
Международный день супа
День первого контакта
День батончиков с изюмом и пряностями
День флешки
День брюк клеш
День «Иди ва-банк»
День звона бубенцов на кошачьих ошейниках
Праздник талой воды
День карамели 457
День одуванчика

Останнє редагування:
На свята :mamba:візмеш, а зараз працювати :жена:
До речі цибулю, петрушку і укроп садитимеш, чи Чорнобривка :медсестра:передасть тобі :rolleyes:
Давай,давай....організовуй...шо за діла?
На свята :mamba:візмеш, а зараз працювати :жена:
До речі цибулю, петрушку і укроп садитимеш, чи Чорнобривка :медсестра:передасть тобі :rolleyes:

Алмазік :очки:ще та чикса?. Монстр може і в тебе з'явитися :bb:
В мене не монстр?....
А чудо ще те....?

5 апреля

День незапланированной трезвости

День звона бубенцов
Гармонія????
Теж візьми собі. В травні поїдеш до себе. Віталька попросив не їхати?витримаєш:rolleyes:тільки не псіхуй?
Я тільки увалю разок,без псіхів:punish: Яке в травні?на слідуючій неділі уже стартую)))Работать пора.

Тебе не відпустять:isterika::драка::батл::clapping:. Після Пасхи:saint:. Почула ?
Відпустять.Не переживай.Мене і зараз відпускають,просто ще чекаю.Все одно людей нема багатьох.
Племінники включили пісню???Бачили б ви глаза моєї мами)Кажу ,шо мам не Надєжда Кадишева)??????????Оце пісня)

Останнє редагування:
Відпустять.Не переживай.Мене і зараз відпускають,просто ще чекаю.Все одно людей нема багатьох.
Племінники включили пісню???Бачили б ви глаза моєї мами)Кажу ,шо мам не Надєжда Кадишева)??????????Оце пісня)

Ну і пісня?....

21 квітня поїдеш. І не днем раніше. Добре :Dдомовились:rolleyes:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі