DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?????????????
??я хочу маренго?Правильно.....а заздрять всі не одинокі....?шо вам всім не вистачає??
Йди купи,і успокойся???я хочу маренго?
Їй не продадуть ?Йди купи,і успокойся?
День «рискни»

День одуванчика

День гордой феминистки
День незапланированной трезвости

День первого контакта

На свята??я хочу маренго?
візмеш, а зараз працювати 
передасть тобі Алмазік
ще та чикса?. Монстр може і в тебе з'явитися 
Давай,давай....організовуй...шо за діла?На святавізмеш, а зараз працювати
До речі цибулю, петрушку і укроп садитимеш, чи Чорнобривкапередасть тобі
![]()
В мене не монстр?....На святавізмеш, а зараз працювати
До речі цибулю, петрушку і укроп садитимеш, чи Чорнобривкапередасть тобі
Алмазікще та чикса?. Монстр може і в тебе з'явитися
![]()
Теж візьми собі. В травні поїдеш до себе. Віталька попросив не їхати?витримаєшЙди купи,і успокойся?
Гармонія????5 апреля
День незапланированной трезвости
День звона бубенцов
Я тільки увалю разок,без псіхівТеж візьми собі. В травні поїдеш до себе. Віталька попросив не їхати?витримаєштільки не псіхуй?
Яке в травні?на слідуючій неділі уже стартую)))Работать пора.Тебе не відпустятьГармонія????
Я тільки увалю разок,без псіхівЯке в травні?на слідуючій неділі уже стартую)))Работать пора.

. Після Пасхи
. Почула ?Відпустять.Не переживай.Мене і зараз відпускають,просто ще чекаю.Все одно людей нема багатьох.Тебе не відпустять. Після Пасхи
. Почула ?
Відпустять.Не переживай.Мене і зараз відпускають,просто ще чекаю.Все одно людей нема багатьох.
Племінники включили пісню???Бачили б ви глаза моєї мами)Кажу ,шо мам не Надєжда Кадишева)??????????Оце пісня)
Відпустять.Не переживай.Мене і зараз відпускають,просто ще чекаю.Все одно людей нема багатьох.
Племінники включили пісню???Бачили б ви глаза моєї мами)Кажу ,шо мам не Надєжда Кадишева)??????????Оце пісня)
В мене тут батл ???мамка їм включає"Течьот ручей ,бежит ручей"Я уже лопаю зі сміху)))А вони їй "Кобель".Ну і пісня?....
ЧорнобривкаНу і пісня?....
теж чомусь кабелів
не слухає Шо значить ,,може,,??Чорнобривкатеж чомусь кабелів
не слухає
Може вона королєва![]()