Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
??

Є що показати?☺
Та шо-нибудь таки да сообразим , вашими молитвами как говорится !)
Так шоб прям кричал: "Я нига, я нига, а сам украл гуталин" - то не.. Ну то, что сракой гвозди дёргаю - тож звездеть не стану! : D

А возьму такой.. от души душевно в душу.. туше. рукоплескание и плач != )

Ой...навіщо ще час даремно витрачати...давайте відразу по дорослому?
Оце я розумію , то нехай пісдюшня бавиться.. то голова болить, то сон нагрянув.. то прелюдій їм , або певний емоційний стан - тьху.

Ми задаємо норм курс, а-ля "стара прачка і п'яний бригадир.. суто дорослі жести .. за хобот і в стойло. Рівень екстазу і вимір ейфорії через край.. аж мурахи, по цим во-о.

Оце я розумію , то нехай пісдюшня бавиться.. то голова болить, то сон нагрянув.. то прелюдій їм , або певний емоційний стан - тьху.

Ми задаємо норм курс, а-ля "стара прачка і п'яний бригадир.. суто дорослі жести .. за хобот і в стойло. Рівень екстазу і вимір ейфорії через край.. аж мурахи, по цим во-о.
Ну я наче не така і стара ще?...та й п'яних чоловіків терпіть не можу:bad:
Так що :bye:

Мамка 3дітей, знає що треба цінувати кожну хвилину
Ніт,я передумала?
DIVULYA ?, я люблю прилюдії,побалакать?
Так хлоп може по різному ?

Добрий день. Ми з України!
:rolleyes:
Херасє, вас тут "бомбить"...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі