Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не скажу,бо всі зроблять?
????????
Як ти???
Ну хоч натякни??...
Та норм, день був пречудовий, сонечко, пташки, находилася наче 100км на вєліку накрутила). В мене ноги як у Наомі Кемпбелл, краще б цыцьки повернулися?

Ну хоч натякни??...
Та норм, день був пречудовий, сонечко, пташки, находилася наче 100км на вєліку накрутила). В мене ноги як у Наомі Кемпбелл, краще б цыцьки повернулися?
Повернуться твої ціцьки,, просто завагітніти потрібно і не :punish:хнич.
То це ще треба пиво пити??
Трохи можно :rolleyes:
Свобода шукай мені роботу,мене вигоняють в Польщу)?Жди,скоро приїду.Де ти там?)?
50км від російського калінінграда..
Чорнобривка :медсестра:, чим далі від Варшави, тим більше шансів знайти щось толкове для дівки :cool:.

Останнє редагування:

Чорнобривка :медсестра:, чим далі від Варшави, тим більше шансів знайти щось толкове для дівки :cool:.
Атбой,я пока дома)?
Я работать там не буду)?
Ти будеш робити)?

Прям як хлоп питаєш :mamba:,
Дівка просто не возбуждається, не віджимається, пиво не п'є, ливчик не носе вот і поздувалися:dntknw:
Це ти мені кажеш??. Та я віджимаюся краще чоловіка??

Ото дякую, розрадив?, тепер у декрет іти?

Атбой,я пока дома)?
Я работать там не буду)?
Ти будеш робити)?
Альфа самка :rolleyes:, загризем один одного :msdb:, краще сиди вдома. На закупки їдь тут дешевше, якщо по акціям, маєш карточки зі знижками і купляєш товар від 2 шт:D
А взагалі скачай програму moja gazetka і всі акційні ціни в усіх магазинах Польщі, будеш знати :dance4:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі