Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?? Добре, а до того моменту що?Окальцованнав кінці квітня або картоплю саджатимеш, або в Польшу поїдеш. Думай
добре подумай, що робити.
??? Звісно, ти точно бурчиш як бабкаТреба завжди відкладати на чорний день)?
Думати?? Добре, а до того моменту що?
Та кто знал)) Только оплатила коммуналку по максимум ,там был долг за отопление ,и ещё чучуть осталось ) Думала к лету попрощаюсь ,та и так мама не работает ,болела как раз. Деньги ж как вода ) И туту бабах через 2 дня война. Работа закрылась хозяева слиняли с Киева)Там где они нет терминала ,Карту обналичили)) Как говорится знал бы где упадёшь подложил бы матрац )))Треба завжди відкладати на чорний день)?
В тебе дома є дві кошки і песТа кто знал)) Только оплатила коммуналку по максимум ,там был долг за отопление ,и ещё чучуть осталось ) Думала к лету попрощаюсь ,та и так мама не работает ,болела как раз. Деньги ж как вода ) И туту бабах через 2 дня война. Работа закрылась хозяева слиняли с Киева)Там где они нет терминала ,Карту обналичили)) Как говорится знал бы где упадёшь подложил бы матрац )))
Кошка была,умерла в ноябре! А что предложил бы их съесть ?В тебе дома є дві кошки і пес![]()
Кошка была,умерла в ноябре! А что предложил бы их съесть ?
Ти завис????
Я не бурчу)?А умнічаю)))??? Звісно, ти точно бурчиш як бабка
Соответствует статусу?? Добре, а до того моменту що?
??? Звісно, ти точно бурчиш як бабка

Соответствует статусу![]()
какашкаВнучок ж?какашка
Я знак питання не ставила)))?Слишком самокритично
Бабка![]()
Иди сюда катлетаЯ знак питання не ставила)))?
Я констатувала факт)?
Хоть сметаны нету?Да щас)?
Я іду драники їсти)![]()
Єсть)?Хоть сметаны нету?![]()
Жизнь больЄсть)?
Це я так пощу)))Зять свалив у Львів,ми перейшли на нормальний хавчик)?

Ой,нема і так настрою,ще голодному ходити)?Було б то всіх гріхів,що їсиш.Жизнь боль
Грешницы?