Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А в нас і близько нічого ніде нема,в добрий час сказати.Але я уже схожу з розуму.Так хочу в Київ,що сама готова цих всіх сук бомбами закидати.
Я плакала від відоса Комарова, що він зняв на оболоні..

Та кто знал)) Только оплатила коммуналку по максимум ,там был долг за отопление ,и ещё чучуть осталось ) Думала к лету попрощаюсь ,та и так мама не работает ,болела как раз. Деньги ж как вода ) И туту бабах через 2 дня война. Работа закрылась хозяева слиняли с Киева)Там где они нет терминала ,Карту обналичили)) Как говорится знал бы где упадёшь подложил бы матрац )))
Є валютна карта?

Ну не приглянулась она.....бывает?
Есть здесь?
Я тебе прошу)Оце слово придумала ,не приглянулась)?В мене відразу асоціації такі,цікаві))??
Хто мені важливий,з тими і надалі спілкуюсь)?
Всім добрий ранок❤️

Добрий ранок!❤️❤️❤️
FB_IMG_1647399095672.webp

Останнє редагування:
Я тебе прошу)Оце слово придумала ,не приглянулась)?В мене відразу асоціації такі,цікаві))??
Хто мені важливий,з тими і надалі спілкуюсь)?
Всім добрий ранок❤️
Ти просто вредна, бабка:blum1:

? Треба кросівки купить

:beee:
Окальцованна :mamba:, в Польщі та Чехії складно з роботою для кубіт. :stop:. Будь наразі вдома - займайся зарядкою, тренеруй спину- готуйся саджати картоплю і моркву. Навчи врєдну столичну панянку Чорнобривку:медсестра: як і коли що саджати. :u4itel:
DIVULYA ? Алмазік :очки:як в тебе справи :rolleyes:, Шалун'я :лифчик:твоя подруга, де ділась:rolleyes:

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі