Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вчора була в атб, нема товару, нема грошей. Аптеки пусті, також нема грошей. Буквально вчора ввечері знайшли місцевий маленький магазин, який приймає картки. Але добу не було зв'язку. Сьогодні там розрахувалась. Хоч так. Сільпо і інших мереж в нашому містечку немаєна касі в сільпо, заправка вог, здається атб, ще якісь торгові мережі можуть видати на касі гроші з картки
Нас також жoпa була, а це відкрили сьогодні в скороченому режимі роботу приват банка, і ощад тільки у відділенні даютьВчора була в атб, нема товару, нема грошей. Аптеки пусті, також нема грошей. Буквально вчора ввечері знайшли місцевий маленький магазин, який приймає картки. Але добу не було зв'язку. Сьогодні там розрахувалась. Хоч так. Сільпо і інших мереж в нашому містечку немає
Почекаємо, люди пенсії та дитячі от-от отримають. Може щось змінитьсяНас також жoпa була, а це відкрили сьогодні в скороченому режимі роботу приват банка, і ощад тільки у відділенні дають
Я макарошки їм чайною ложкою)?
Головне ,що не суп вилкою?Я макарошки їм чайною ложкою)?
Але то тільки разок,впадло вставати за нормальною)?
Надіюсь не з пластикової посуди... бо це когось нагадує ?Я макарошки їм чайною ложкою)?
Дєд,зуби нові не виростуть уже)))?Надіюсь не з пластикової посуди... бо це когось нагадує ?
Дєд,зуби нові не виростуть уже)))?

То буш мені пережовувати свої пілємєніДєд,зуби нові не виростуть уже)))?

В нього три щелепи?....нехай грезеДєд,зуби нові не виростуть уже)))?
?З рота в рот)))?
То буш мені пережовувати свої пілємєні![]()
??????????З рота в рот)))?
А мені шото не смішно)?Зараз дідуган дасть мені прикурити)))??????????
Почекаю відповідь?
Я збоку постою????А мені шото не смішно)?Зараз дідуган дасть мені прикурити)))?
В нього три щелепи?....нехай грезе

Ну я не знаю чим ти жуєш ? ??З рота в рот)))?

Зараза)))?![]()
![]()
Ну я не знаю чим ти жуєш ? ?![]()
ПриветДоброго ранку??
Не спиться???? Я с 4-х утра бодрствую.Доброго ранку??