DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

Любимый смайл админа...

Ну розумієш мені просто трішки 45 рочків?.....і вагою я трішки, кхе ,так під 90.....підійде?Админу респект за твердое слово!!! Сказал, дам форумчанина на ...... долго.... Дал!!!
DIVULYA ?, У чому, Зiрочко моя??
Скучила за тобою....?
Все то ви знаєте)))?DIVULYA ?, И что??? Мне на какой-то там червонец меньше, и вес не главное!!! И вообще, ты не не знаешь, какой вес у меня... А если честно, ты мне врешь!!! Даже по чату это чувствую!!!
Ты фотки свои скидывал....DIVULYA ?, И что??? Мне на какой-то там червонец меньше, и вес не главное!!! И вообще, ты не не знаешь, какой вес у меня... А если честно, ты мне врешь!!! Даже по чату это чувствую!!!
Лучше чем я о себе...Все то ви знаєте)))?

Де фотки??Оп'ять я пропустила?Ты фотки свои скидывал....
?А на сколько лет тяну??
Прикольно.....
Лучше чем я о себе...
?Ой, чувствую, Девахи где-то рядом....![]()
Він раніше скидував....з племінецею ..Де фотки??Оп'ять я пропустила?
Біжу ....волосся розвиває.....DIVULYA ?, Скинь и ты фотку.... Я перед тобой, как лист перед травой.....
Давай фотку,отфотошоплю)))?Будеш красотка 25 і 55)))?Біжу ....волосся розвиває.....
Жінки в 45 соромляться своїх зморшок....і лишня вага... задовбала....
Нащо?....ще влюбиться....а потім буде засмучений....Давай фотку,отфотошоплю)))?Будеш красотка 25 і 55)))?
Госпади,як всьо сложно)))Да хай любить на здоров'я)?Тобі шо шкода?)?Ладно,розважайтесь.Погнала я далі)))Нащо?....ще влюбиться....а потім буде засмучений....
Він вже обідився...Госпади,як всьо сложно)))Да хай любить на здоров'я)?Тобі шо шкода?)?Ладно,розважайтесь.Погнала я далі)))