Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тому кто высылает для Люли?

О ....в этом она спец?
вне конкуренции...хотя может Люсенька с ней посоперничать в этом вопросе?
Тому кто высылает для Люли?

О ....в этом она спец?
А красиво то как сказала, Людей доя Люли??

DIVULYA ?, сьогодні сусідка моя "любіма"?мене запасла,що я приїхала.Біжить,спотикається...Анька,а чого ти приїхала??Кажу всьо,війна Київ захватили,ми вночі втікли)))Уже весь мікрорайон думає,що в Києві війна,а по тєлєку просто не розказують???????
Пока видно нічого)))?

97E51C3F-F25F-4FD0-ACD5-5C3BB8E77122.webp

Так гарно бути коронованними)))Брат привіз торбу продуктів,свекор привіз торбу.Свекруха дзвонила,що завтра добряка завезе)))?

Так гарно бути коронованними)))Брат привіз торбу продуктів,свекор привіз торбу.Свекруха дзвонила,що завтра добряка завезе)))?
Білочка :ups2:добре що хворієте - організм антитіла виробе і в майбутньому будете готові справитись чи легко перенести віруси !!

Істінні слова, обіцяєм обіцяєм?
Слухай :punish:мене. Якщо до 8 Березня ненагодуєш до тошноти :bad:Храпуна :bb:тортами, то на свято подарує торт який сам його і злопає:punish:думай
В мене є дещо солодке, то ж обійдеться без тортів?

DIVULYA ?, сьогодні сусідка моя "любіма"?мене запасла,що я приїхала.Біжить,спотикається...Анька,а чого ти приїхала??Кажу всьо,війна Київ захватили,ми вночі втікли)))Уже весь мікрорайон думає,що в Києві війна,а по тєлєку просто не розказують???????
Капєц, я наче не жінка, і сама тріпливих ненавиджу і сама сплєтні не вожу...ну ти молодець, навела шороху??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі