Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я діко ізвіняюсь?А це як??8 марта наоборот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я діко ізвіняюсь?А це як??8 марта наоборот![]()
Это не наш праздник?Драсте8 марта наоборот
Все пора ехатьприйдет бабка скажите пусть достает свой мангал,вечером будем вас жечь?
а у нас есть)Я нигде не могу найти Van Cleef and Arpel, Reeve. Оч насыщенный и стойкий и дорогой падлюка...
Ты гляди абы тебя за такие слова не подарили до вечера??Драсте8 марта наоборот
Все пора ехатьприйдет бабка скажите пусть достает свой мангал,вечером будем вас жечь?
Я вважаю, що просто страхуються.а у нас есть)
У нас на митниці більш-менш, хоча дуже багато хто вже виїхав. дивлюся брифінг губернатора щодо запровадження надзвичайного стану, то, принаймні. комендантську годину не запроваджують поки що
звісно, реагувати і бути готовими мають. зараз всі служби та підрозділи переходять на повну бойову на 24/7Я вважаю, що просто страхуються.
Я вообще не хочу смотреть эти новости...у меня от них глаз дёргается...а у нас есть)
У нас на митниці більш-менш, хоча дуже багато хто вже виїхав. дивлюся брифінг губернатора щодо запровадження надзвичайного стану, то, принаймні. комендантську годину не запроваджують поки що
???звісно, реагувати і бути готовими мають. зараз всі служби та підрозділи переходять на повну бойову на 24/7
я їх не брала, але нюхала. коли вийду "в люди", можу подивитися тобіЯ вообще не хочу смотреть эти новости...у меня от них глаз дёргается...
У нас пусто на таможне было, фуры то стоят по ту сторону границы. Зато коньяк и сыр контрафактный в изобилии там, накормили меня от души?.
Есть???? Скока стоит???
Глянешь плиз, а то я я их даже из Дубаи заказать не смогла, их там нет??я їх не брала, але нюхала. коли вийду "в люди", можу подивитися тобі
??Нація такаЩо за японець![]()
работаем, но некоторые клиенты на таможне скорее всего с той стороны застрянут, держимся...Приветик. Аналогичная история. У меня WhatsApp не замолкает. Днём наши, ночью иностранцы. Мы каждый день клиентов успокаиваем. Я уже задолбалась истерики мамы слушать...на таможне тихо ибо границы закрыты со стороны Белгорада, Польши и Белоруссии. То дозволов нет, то террористов ловят...
Так и живём. Что Вы как на работе?
Поїла??Нація така
покупалась
в ліжко
відпочивати
бо завтра в тебе
важкій день 

З святом)))?Оооо если я так начну будет весело ?
Всем салют
Поздравляйте меня?
Короновані всі??Я тож позитивна???
Ага?В мене вже істерика???Короновані всі??
Да ладно,перестань.Головне слідкуй за температурами.Ага?В мене вже істерика???
А як ти себе почуваєш?Ага?В мене вже істерика???