Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну добре,мінус ти)))??
В нас дід крутий?Ну добре,мінус ти)))??
Круче нас только яйца всмятку ? ? ?В нас дід крутий?
Обожнюю білих ведмедів ?Всі відео в ютубі про них передивився
через глобальне потепління, трохи переживаю за них
,але нічого. Все буде добре
![]()
Все те же??И кто тут?
??Шо б я без тебе робилаХрапунже не сказав тобі
, що ти потовстіла і пиво в п'ятницю дозволив, не лайкає фотки дівок і взагалі терпить разбросані волосся по всій квартирі. Чого б це наказан
. Їсти і каву роби, після роби що хочеш
![]()
Ходив би чоловік,голодний,холодний)))???Шо б я без тебе робила
Мовчи.?Я сходила на ринок)))?Вийшла помінять пуговицю в джинсах, не поміняла, так ще й 400грн потратила??
Засилать храпунчика зі списком дешевше виходить, чим самій вийти просто без цілі щось купити?Мовчи.?Я сходила на ринок)))?
Прийшла з кульочком а там 1 тис.грн)І я нічого не купила.Ціни,ну на фіг)))?
Маша,особо нічого такого.Просто що не купуй,100-200 грн)?Все дуже піднялось в ціні.Засилать храпунчика зі списком дешевше виходить, чим самій вийти просто без цілі щось купити?
Так може ти мясо купувала чи рибу?
Кому можна,вже все бачили?DIVULYA ?, та покаж трохи фоток![]()
?? Гроші це зло, а зла завжди не хватаєМаша,особо нічого такого.Просто що не купуй,100-200 грн)?Все дуже піднялось в ціні.
?В купальнику??DIVULYA ?, та покаж трохи фоток![]()

пфф. то ти не бачила зараз цін на бензин, заправити повного бака... якого вистачає на тиждень-два...?????kirikaka розсмішив)
Пиліть нігті,вони золоті)???
А це ж реально всі мужики так думають?????
Я пішки ходжу))пфф. то ти не бачила зараз цін на бензин, заправити повного бака... якого вистачає на тиждень-два...
ну, якби продукти кіньми возили, було б дешевше...все дуже піднялось в ціні
Ніт, ріксоса?В купальнику??![]()