ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?ну, якби продукти кіньми возили, було б дешевше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?ну, якби продукти кіньми возили, було б дешевше...
?Це добре, для жопки і ніг дуже корисно?Я пішки ходжу))
??Як це ніт??Ніт, ріксосая багато де в Трускавці побував, а от в Ріксосі і близько ні, там нереально дорого
Скажи)))?А то по привикали жопи возить))??Це добре, для жопки і ніг дуже корисно?
тоді за м'ясом можна або своїх свинок/курочок вирощувати, або полювати...Я пішки ходжу))
Не нервуйте мене)?Бо прям зараз почну охоту)тоді за м'ясом можна або своїх свинок/курочок вирощувати, або полювати...)
Я ж викладала....Ніт, ріксосая багато де в Трускавці побував, а от в Ріксосі і близько ні, там нереально дорого
Та я по собі знаю, робота раніше була ходяча, за цілий день як чкурну, навіть присідать не треба було, а зараз постійно сижу, начинає підвисать?Скажи)))?А то по привикали жопи возить))?
На кабана чи на зайця?Не нервуйте мене)?Бо прям зараз почну охоту)
Деякі бачив, деякі ніЯ ж викладала....
А я навпаки цілий день на ногах.І це уже дається знати)))Якраз зараз он 10 днів буду пить таблетки,мазати кремом щоб вени не лізли)Та я по собі знаю, робота раніше була ходяча, за цілий день як чкурну, навіть присідать не треба було, а зараз постійно сижу, начинає підвисать?
Ну назнімаю.....а сніданок Вань....,, всё включено,,.....короче ,,рай,,Деякі бачив, деякі ні
Педикюр зимой? Кто-то у нас тут мажор)Я ж викладала....
А як без нього?Педикюр зимой? Кто-то у нас тут мажор)
на храпуна, який потім повинен буде всім іншим займатись?Не нервуйте мене)?Бо прям зараз почну охоту)
а це так дивно? о_ОПедикюр зимой? Кто-то у нас тут мажор)
На юриста??На кабана чи на зайця?
Та одна справа стоять на місці а інша ходить, стояти важко ноги отікають, я як починала зі своїми по фестевалях то взагалі в шоці була, ноги опухші, лягала спать з задертими ногамиА я навпаки цілий день на ногах.І це уже дається знати)))Якраз зараз он 10 днів буду пить таблетки,мазати кремом щоб вени не лізли)
Педикюр зимой? Кто-то у нас тут мажор)

??На юриста??
Ну майже одне і теж?На юриста??