Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вмію все?![]()
злипнеться. Для чотирьох осіб зробила 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вмію все?![]()
злипнеться. Для чотирьох осіб зробила 

Ну, питання в тому, що людина своїми ревнощами на пустому місті сама штовхає шукати тітьку на стороні...І так завжди![]()
?100%
І навпаки, там де чоловік п'є, б'є і грошей не дає - золота жінка
Питання узагалі-то було,що чоловік повинен забезпечувати сім'ю і нормально відноситись до дружини і дітей))))Всь0!А Ви перекручуєте все проти жінок???Ну, питання в тому, що людина своїми ревнощами на пустому місті сама штовхає шукати тітьку на стороні...
МолодецьЧим більше грошей заробляє чоловік,тим повніший в нього шлунок і тим пустіші яйця![]()
знаєшся на Храпунах

І спочатку не про ревнощі розмова була,а про головний біль?Ну, питання в тому, що людина своїми ревнощами на пустому місті сама штовхає шукати тітьку на стороні...
Господи,та нехай фантазують)))?Не мішай)))?Питання узагалі-то було,що чоловік повинен забезпечувати сім'ю і нормально відноситись до дружини і дітей))))Всь0!А Ви перекручуєте все проти жінок???
Якби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?Молодецьзнаєшся на Храпунах
![]()
Ніт. Я вів про те, що забезпечення сім'ї та гарні відносини з дружиною часто ведуть до бажання жінки контролювати ВСІ дії чоловіка. І навів приклад... Не більш того... Дуже багато в плані "температури в сім'ї" залежить саме від жінки....Питання узагалі-то було,що чоловік повинен забезпечувати сім'ю і нормально відноситись до дружини і дітей))))Всь0!А Ви перекручуєте все проти жінок???
Нащо він потрібен.Якби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?
А так маємо,шо маємо "з милим рай і в шалаші"??
Мілліонерів на всіх не вистачає, радуйся тисячникуЯкби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?

Тепер на кухнюЯкби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?
Храпунчику їсти Вам видніше?Дуже багато в плані "температури в сім'ї" залежить саме від жінки....
То взагалі якась збочена думкаНіт. Я вів про те, що забезпечення сім'ї та гарні відносини з дружиною часто ведуть до бажання жінки контролювати ВСІ дії чоловіка. І навів приклад... Не більш того... Дуже багато в плані "температури в сім'ї" залежить саме від жінки....
Нема Храпунчика?Тепер на кухнюХрапунчику їсти
![]()
Худай і вчись шпагат робити. ПочулаНема Храпунчика?
а не тільки Білочка 
Скажи.Теж читаю,і в'їхати не можу.А просто нормально жити,працювати,разом проводити вільний час уже не дано)))То взагалі якась збочена думка
Можливо. Але вона склалась на підставі спостережень...То взагалі якась збочена думка
Ну так хто таким жінкам дохтор)))Що вони нікуди себе приткнути не можуть)Можливо. Але вона склалась на підставі спостережень...
Я знаю багато сімей де всі щасливі. Бачив і такі, де розбігаються...
Але якщо дружина не має чим зайнятись в плані роботи/хоббі, в 90% таким хоббі стає спроба контролю чоловіка в його роботі та всьому житті...
Гарного з цього нічого не виходить...
У вас вірно зазначено. жити, працювати, разом проводити час. Я про це і вів розмову. Що всі повинні чимось займатись. Не лише з метою заробітку фінансів, але сидячи вдома у жінки їде дах, просто день у день дивитись за дітьми... Потрібен викид цих емоцій кудись...Скажи.Теж читаю,і в'їхати не можу.А просто нормально жити,працювати,разом проводити вільний час уже не дано)))
Взагалі, якесь таке відчуття що лише гроші,і їх кількість роблять в сім'ї відносини.А нормальні людські почуття ніхто до уваги не бере.