Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я вмію все?
IMG_20220215_132156.jpg
:rolleyes:тісто надто пухке, попа :punish:злипнеться. Для чотирьох осіб зробила :лифчик::бухаю::luboff::вай:

Ну, питання в тому, що людина своїми ревнощами на пустому місті сама штовхає шукати тітьку на стороні...
Питання узагалі-то було,що чоловік повинен забезпечувати сім'ю і нормально відноситись до дружини і дітей))))Всь0!А Ви перекручуєте все проти жінок???

Питання узагалі-то було,що чоловік повинен забезпечувати сім'ю і нормально відноситись до дружини і дітей))))Всь0!А Ви перекручуєте все проти жінок???
Господи,та нехай фантазують)))?Не мішай)))?

Ніт. Я вів про те, що забезпечення сім'ї та гарні відносини з дружиною часто ведуть до бажання жінки контролювати ВСІ дії чоловіка. І навів приклад... Не більш того... Дуже багато в плані "температури в сім'ї" залежить саме від жінки....

Якби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?
А так маємо,шо маємо "з милим рай і в шалаші"??
Мілліонерів на всіх не вистачає, радуйся тисячнику:кофе:
Якби я зналася на Храпунах,то заміж за мільйонера б вийшла?
А так маємо,шо маємо "з милим рай і в шалаші"??
Тепер на кухню :жена:Храпунчику їсти :D

Ніт. Я вів про те, що забезпечення сім'ї та гарні відносини з дружиною часто ведуть до бажання жінки контролювати ВСІ дії чоловіка. І навів приклад... Не більш того... Дуже багато в плані "температури в сім'ї" залежить саме від жінки....
То взагалі якась збочена думка

Скажи.Теж читаю,і в'їхати не можу.А просто нормально жити,працювати,разом проводити вільний час уже не дано)))
Взагалі, якесь таке відчуття що лише гроші,і їх кількість роблять в сім'ї відносини.А нормальні людські почуття ніхто до уваги не бере.

Можливо. Але вона склалась на підставі спостережень...
Я знаю багато сімей де всі щасливі. Бачив і такі, де розбігаються...
Але якщо дружина не має чим зайнятись в плані роботи/хоббі, в 90% таким хоббі стає спроба контролю чоловіка в його роботі та всьому житті...
Гарного з цього нічого не виходить...

Можливо. Але вона склалась на підставі спостережень...
Я знаю багато сімей де всі щасливі. Бачив і такі, де розбігаються...
Але якщо дружина не має чим зайнятись в плані роботи/хоббі, в 90% таким хоббі стає спроба контролю чоловіка в його роботі та всьому житті...
Гарного з цього нічого не виходить...
Ну так хто таким жінкам дохтор)))Що вони нікуди себе приткнути не можуть)

:грудь:у цього смайлика гарні і пружні ціцьки, 2 розмір і дівки десь 19-23роки. Тільки зараз звернув увагу :fool:

Скажи.Теж читаю,і в'їхати не можу.А просто нормально жити,працювати,разом проводити вільний час уже не дано)))
Взагалі, якесь таке відчуття що лише гроші,і їх кількість роблять в сім'ї відносини.А нормальні людські почуття ніхто до уваги не бере.
У вас вірно зазначено. жити, працювати, разом проводити час. Я про це і вів розмову. Що всі повинні чимось займатись. Не лише з метою заробітку фінансів, але сидячи вдома у жінки їде дах, просто день у день дивитись за дітьми... Потрібен викид цих емоцій кудись...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі