DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это я помню!20 февраля
День профессионального алкоголика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это я помню!20 февраля
День профессионального алкоголика
А всьо)))Ви спізнились)І де там та Пепа?
ти розводила просто..А всьо)))Ви спізнились)
Та ладно)))?Ніколи таким не займаюсь)цю вам покажу.ти розводила просто..
Трохи пізніше йду в басейнІди уже десь тусить)?Єсть мужички симпотні?)?
?шо значить нащо?)))Най буде)))?Трохи пізніше йду в басейн
Нашо вони мені.....як не нарциз....то ,,мала дитина,,....
Тітьку просять?Трохи пізніше йду в басейн
Нашо вони мені.....як не нарциз....то ,,мала дитина,,....
А де криві ноги? ??Та ладно)))?Ніколи таким не займаюсь)Переглянути вкладення 120089цю вам покажу.
Нерви будуть здорові??шо значить нащо?)))Най буде)))?
Все,побачили.Хвате.Це одноразова акція була.Я не завжди добра)))?Тітьку просять?
А де криві ноги? ??
Ще не бачила такого ,щоб не просив?Тітьку просять?
Ще б я за їх нерви переживала)))??Нерви будуть здорові?
Мене ж попробуй витримай
Ну так може то не тіко дітям воно нада?)Ще не бачила такого ,щоб не просив?
Я про нерви свої?Ще б я за їх нерви переживала)))??
Тю,а чого тобі нервувати?)?Я про нерви свої?
Мені здається що всім ,,здоровим,,чоловікам ...нє?Ну так може то не тіко дітям воно нада?)
Того вони і не требаТю,а чого тобі нервувати?)?
Так і я про теж... Треба регулярно тітьку давати і менше буде нервів... А то як почнеться... Сьогодні голова болить. Завтра настрою нема. Післязавтра на роботі втомилась. Потім з подругами нагулялась, втомилась.Мені здається що всім ,,здоровим,,чоловікам ...нє?
Ну в мене голова у відносинах не болить.....а вилку для лапши вже давно викинула....Так і я про теж... Треба регулярно тітьку давати і менше буде нервів... А то як почнеться... Сьогодні голова болить. Завтра настрою нема. Післязавтра на роботі втомилась. Потім з подругами нагулялась, втомилась.
Потім на роботі проблеми...
І так далі. Фігак. Місяць-два-три пройшло...
А вже і не треба тітьки. Запасна знайшлась на стороні...
Ну... То вже кращий варіант... У знайомого одного... Дружина так починає кобенитись, він в загул... Її з переляку попускає, він нагулявшись, вертається...Ну в мене голова у відносинах не болить.....а вилку для лапши вже давно викинула....
Це ж до чогось приведе....рано чи пізно....і не до доброго...Ну... То вже кращий варіант... У знайомого одного... Дружина так починає кобенитись, він в загул... Її з переляку попускає, він нагулявшись, вертається...
Це більше змахує на війну, аніж на стосунки...
Якби ще так брали?Так і я про теж... Треба регулярно тітьку давати і менше буде нервів... А то як почнеться... Сьогодні голова болить. Завтра настрою нема. Післязавтра на роботі втомилась. Потім з подругами нагулялась, втомилась.
Потім на роботі проблеми...
І так далі. Фігак. Місяць-два-три пройшло...
А вже і не треба тітьки. Запасна знайшлась на стороні...