Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Трохи пізніше йду в басейн
Нашо вони мені.....як не нарциз....то ,,мала дитина,,....
Тітьку просять?
Та ладно)))?Ніколи таким не займаюсь)Переглянути вкладення 120089цю вам покажу.
А де криві ноги? ??

Мені здається що всім ,,здоровим,,чоловікам ...нє?
Так і я про теж... Треба регулярно тітьку давати і менше буде нервів... А то як почнеться... Сьогодні голова болить. Завтра настрою нема. Післязавтра на роботі втомилась. Потім з подругами нагулялась, втомилась.
Потім на роботі проблеми...
І так далі. Фігак. Місяць-два-три пройшло...
А вже і не треба тітьки. Запасна знайшлась на стороні...

Так і я про теж... Треба регулярно тітьку давати і менше буде нервів... А то як почнеться... Сьогодні голова болить. Завтра настрою нема. Післязавтра на роботі втомилась. Потім з подругами нагулялась, втомилась.
Ну в мене голова у відносинах не болить.....а вилку для лапши вже давно викинула....

Ну в мене голова у відносинах не болить.....а вилку для лапши вже давно викинула....
Ну... То вже кращий варіант... У знайомого одного... Дружина так починає кобенитись, він в загул... Її з переляку попускає, він нагулявшись, вертається...
Це більше змахує на війну, аніж на стосунки...

Ну... То вже кращий варіант... У знайомого одного... Дружина так починає кобенитись, він в загул... Її з переляку попускає, він нагулявшись, вертається...
Це більше змахує на війну, аніж на стосунки...
Це ж до чогось приведе....рано чи пізно....і не до доброго...

Якби ще так брали?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі