Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Береш пару картоплин. (1 сорт щоб був, не мішати... Картопля не сильно тверда, та що на топчену йде гарно саме краще) З лушпайками. Миєш. На скибки ріжеш. Поливаєш оливковою олією і соняшниковою (можна одною, я мішаю).
Приправи сипеш. Італійські трави, паприка копчена, часник сушений, тим'ян, суміш перців, можна базилік ще... Замішуєш руками, духовка 200 градусів врубаєш грітись.
На деко папір краще постелити.
Викласти дольки картоплі (не навалювати, за 20 хв не пропечеться), якщо вийде, "на руба" (вниз шолухою)… так більше влізе і краще запечеться.
Запікати до золотистого кольору. Можливо на 1-2 хв дольше...
Зібрати в миску, посолити, попідкидати (щоб сіль змішалась).
Це "Картопля по-селянськи"??

В мене вже на спеціях слюнки почали капати))) Таки піду гляну на кухню)))
Мене кілька днів тому спробували запеченою картоплею накормити у батьків. Я аж 1 з'їв, мало не вдавався... Огірки квашені спасли... А потім приготував таким способом... Але я навалив, а не виклав, частина була недопечена, так як потрібно... Та ще й 2 сорти картоплі змішав... Різний час готовки...

Ну при росте 163 , вешу сейчас 44. Нужно набрать. А то цыцы совсем ушли. Но обещали вернуться
І вправду, 4 кг мінімум набери:(.... Бо кістлява до бєспрєдєла... Нема за що щипнути...

Мене кілька днів тому спробували запеченою картоплею накормити у батьків. Я аж 1 з'їв, мало не вдавався... Огірки квашені спасли... А потім приготував таким способом... Але я навалив, а не виклав, частина була недопечена, так як потрібно... Та ще й 2 сорти картоплі змішав... Різний час готовки...
А я пекла також нині картопельку :лифчик:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі