Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Х В О С Т И К О М!!!! ? ? ?Кхи...кхи...я з хвостом....??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Х В О С Т И К О М!!!! ? ? ?Кхи...кхи...я з хвостом....??
Це "Картопля по-селянськи"??Береш пару картоплин. (1 сорт щоб був, не мішати... Картопля не сильно тверда, та що на топчену йде гарно саме краще) З лушпайками. Миєш. На скибки ріжеш. Поливаєш оливковою олією і соняшниковою (можна одною, я мішаю).
Приправи сипеш. Італійські трави, паприка копчена, часник сушений, тим'ян, суміш перців, можна базилік ще... Замішуєш руками, духовка 200 градусів врубаєш грітись.
На деко папір краще постелити.
Викласти дольки картоплі (не навалювати, за 20 хв не пропечеться), якщо вийде, "на руба" (вниз шолухою)… так більше влізе і краще запечеться.
Запікати до золотистого кольору. Можливо на 1-2 хв дольше...
Зібрати в миску, посолити, попідкидати (щоб сіль змішалась).
Ти да....в мене вже хвіст!Х В О С Т И К О М!!!! ? ? ?
І мені до 25 ближче, як до 20Ми всі юні! Мені тож 30 з хвостиком)))
Мене кілька днів тому спробували запеченою картоплею накормити у батьків. Я аж 1 з'їв, мало не вдавався... Огірки квашені спасли... А потім приготував таким способом... Але я навалив, а не виклав, частина була недопечена, так як потрібно... Та ще й 2 сорти картоплі змішав... Різний час готовки...В мене вже на спеціях слюнки почали капати))) Таки піду гляну на кухню)))
І вправду, 4 кг мінімум набериНу при росте 163 , вешу сейчас 44. Нужно набрать. А то цыцы совсем ушли. Но обещали вернуться
Да вы что .. . А вы прям мотиватор от Бога,я вам скажуСпортомі любов'ю
збільшуй
, а не
салом.. Частіше возбуждайся, завагітній..
Я набрала якраз 4?І вправду, 4 кг мінімум набери.... Бо кістлява до бєспрєдєла... Нема за що щипнути...
За коленки разве что.І вправду, 4 кг мінімум набери.... Бо кістлява до бєспрєдєла... Нема за що щипнути...
Для картоплі по селянськи її потрібно хвилин 10-15 проварити перед духовкою та замішуванням. Це був рецепт "жмотський, мало часу"Це "Картопля по-селянськи"??
Що робити?Для картоплі по селянськи її потрібно хвилин 10-15 провадити перед духовкою та замішуванням. Це був рецепт "жмотський, мало часу"
ПроваритиЩо робити?
Т9 з телефону... ((Що робити?
А я пекла також нині картопелькуМене кілька днів тому спробували запеченою картоплею накормити у батьків. Я аж 1 з'їв, мало не вдавався... Огірки квашені спасли... А потім приготував таким способом... Але я навалив, а не виклав, частина була недопечена, так як потрібно... Та ще й 2 сорти картоплі змішав... Різний час готовки...

Не забирай в людей радість ?Хватить уже)?На годинник гляньте.Обжори)?
Хвостіще,я б сказала)??Х В О С Т И К О М!!!! ? ? ?
Канешно,уже і приговорила)??Не забирай в людей радість ?
Торт купила??
А ви скрізь де їжа є)?А я що? А я нічо. Я просто. Тут. Да.