Bodyka228
Форумчанин
- Дописи
- 820
- Реакції
- 1265
- Бали
- 3810
Bodyka228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чоловік заснув?Я вже в дорозі![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чоловік заснув?Я вже в дорозі![]()
Взяв і поставив під сумнів чебуреки?І взагалі не звертайте особливо увагу на отакі слащаві штуки що я періодично пишу. Це просто менеджерська професійна деформація. На роботі треба тільки отак, інакше замовник побачить що у тебе в команді одні ідіоти і насправті ти робиш срань а не продукцію. А тому харизма і красномовність мають бути ой як прокачані![]()
В полон зразу?А чому в два? Досить і в один![]()
Там ще самий малий не спить??Чоловік заснув?![]()
Виходь за мене?Добре, тоді з козирів заходжу
![]()
33,5![]()
І взагалі не звертайте особливо увагу на отакі слащаві штуки що я періодично пишу. Це просто менеджерська професійна деформація. На роботі треба тільки отак, інакше замовник побачить що у тебе в команді одні ідіоти і насправті ти робиш срань а не продукцію. А тому харизма і красномовність мають бути ой як прокачані![]()
котік мені не 18, мені не треба казати на що звертати увагу ? і ти і ми всі жартуєм, головне що всі це розумієм?Пельмені варе?Чоловік заснув?![]()
Та ні, то підтверджено фотографіями. А нарахунок поїсти і назад - домовились, але тоді ти прибираєш квартиру і застеляєш постільВзяв і поставив під сумнів чебуреки?
В полон зразу?
Я поїсти і назад,????
Тобі??Пельмені варе?
Я так на всяк випадок. А то минулого разу я тут пожартував так що пів форуму з вилами і факелами за мною виїхало. От і став обережніший трішкикотік мені не 18, мені не треба казати на що звертати увагу ? і ти і ми всі жартуєм, головне що всі це розумієм?
Собі?Тобі??
?.....я ж поїсти....а не переночувати??Та ні, то підтверджено фотографіями. А нарахунок поїсти і назад - домовились, але тоді ти прибираєш квартиру і застеляєш постіль![]()
Будь сильною жінкою - відвоюй у нього.
??Я так на всяк випадок. А то минулого разу я тут пожартував так що пів форуму з вилами і факелами за мною виїхало. От і став обережніший трішки![]()
Ахахахаха, так вище ж писалося що це жарти, чи за мною вже виїхали??.....я ж поїсти....а не переночувати??
Бодя я зараз тут допишусь???????????
?Егоїст
Я вже взуваюся ?Ахахахаха, так вище ж писалося що це жарти, чи за мною вже виїхали?![]()
Ні.... адресу поки пробивають???Ахахахаха, так вище ж писалося що це жарти, чи за мною вже виїхали?![]()
А всьоо..а раньше надо булоАхахахаха, так вище ж писалося що це жарти, чи за мною вже виїхали?![]()

???????????Я вже взуваюся ?
Колготи не менше 120 ден одягни, на вулиці холодно.Я вже взуваюся ?
Боже....він і у цьому розбирається ?Колготи не менше 120 ден одягни, на вулиці холодно.