Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І взагалі не звертайте особливо увагу на отакі слащаві штуки що я періодично пишу. Це просто менеджерська професійна деформація. На роботі треба тільки отак, інакше замовник побачить що у тебе в команді одні ідіоти і насправті ти робиш срань а не продукцію. А тому харизма і красномовність мають бути ой як прокачані :)
Взяв і поставив під сумнів чебуреки?
А чому в два? Досить і в один :)
В полон зразу?
Я поїсти і назад,????
Там ще самий малий не спить??

Добре, тоді з козирів заходжу :)

1643403316685.png

33,5 :)
Виходь за мене?

І взагалі не звертайте особливо увагу на отакі слащаві штуки що я періодично пишу. Це просто менеджерська професійна деформація. На роботі треба тільки отак, інакше замовник побачить що у тебе в команді одні ідіоти і насправті ти робиш срань а не продукцію. А тому харизма і красномовність мають бути ой як прокачані :)
:sarcastic:котік мені не 18, мені не треба казати на що звертати увагу ? і ти і ми всі жартуєм, головне що всі це розумієм?

Взяв і поставив під сумнів чебуреки?

В полон зразу?
Я поїсти і назад,????
Та ні, то підтверджено фотографіями. А нарахунок поїсти і назад - домовились, але тоді ти прибираєш квартиру і застеляєш постіль :)

:sarcastic:котік мені не 18, мені не треба казати на що звертати увагу ? і ти і ми всі жартуєм, головне що всі це розумієм?
Я так на всяк випадок. А то минулого разу я тут пожартував так що пів форуму з вилами і факелами за мною виїхало. От і став обережніший трішки :)

Та ні, то підтверджено фотографіями. А нарахунок поїсти і назад - домовились, але тоді ти прибираєш квартиру і застеляєш постіль :)
?.....я ж поїсти....а не переночувати??
Бодя я зараз тут допишусь???????????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі