DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Він веселун....привикнеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Він веселун....привикнеш
Ставлю пивовін що дівка, щоб мене зацікавити
![]()
Хто це ми??Та я зрозуміла,що веселун,Bodyka228, але ми тута більше їсти любимо?
А шо ні??Хто це ми??
Точно не я?А шо ні??
Наклеп?Ну добре?...ти
Тут є десь український магазин, пельмені обов'язково куплю))
А пузо??хтось там над чимось працює?Тут є десь український магазин, пельмені обов'язково куплю))
А ти не купи, ти приготуй! Я от ще перед відїздом навчився все оце сам робити, щоб на чужбині потім не купувати якісь равіолі, або тортелліні і не думати що ото наші пельмені.Тут є десь український магазин, пельмені обов'язково куплю))
Да????А ти не купи, ти приготуй! Я от ще перед відїздом навчився все оце сам робити, щоб на чужбині потім не купувати якісь равіолі, або тортелліні і не думати що ото наші пельмені.![]()
Чув СвободаА ти не купи, ти приготуй! Я от ще перед відїздом навчився все оце сам робити, щоб на чужбині потім не купувати якісь равіолі, або тортелліні і не думати що ото наші пельмені.![]()

Я вільна і незалежнаА ти не купи, ти приготуй! Я от ще перед відїздом навчився все оце сам робити, щоб на чужбині потім не купувати якісь равіолі, або тортелліні і не думати що ото наші пельмені.![]()

Ага. Ну у мене хоббі готувати, а тому не важко було навчитися. Приготування їжі і миття посуду - розслабляє.Да????
Свобода чув?.....не заставляти,а самому робити....і ще комусь?А ти не купи, ти приготуй! Я от ще перед відїздом навчився все оце сам робити, щоб на чужбині потім не купувати якісь равіолі, або тортелліні і не думати що ото наші пельмені.![]()
Я твоя рідна ДушаАга. Ну у мене хоббі готувати, а тому не важко було навчитися. Приготування їжі і миття посуду - розслабляє.

Пиши адресу)))?Ага. Ну у мене хоббі готувати, а тому не важко було навчитися. Приготування їжі і миття посуду - розслабляє.
Так я ним і користуюсь. Крім няшної пики ще і скіл готовки. А якщо пропонуєш запечений стейк лосося з овочевим рагу для гарніра - взагалі охорону треба наймати щоб зупиняла всі ті толпиBodyka228, тепер ти зрозумів який підхід до жінок потрібен??